X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hotel Paris Centro

Calle San Pablo 19, Zaragoza, Spanje

Kaart & Route


86%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 80%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanuit Madrid:

Ga richting Saragossa Center, linksaf nemen van de Paseo Maria Agustin richting Plaza Europa. Eenmaal in Plaza Europa, rechtsaf het nemen van de straat Echegaray y Caballero. Ga rechtdoor bij het verlaten van de rivier de Ebro naar links, rechtsaf de Calle Cesar Augusto, en je moet de Romeinse muren te zien. Neem de eerste straat rechts, Calle Predicadores en vervolgens neemt u de eerste weg links c / Mosen Pedro Dossen, blijven tot het einde van de straat en sla linksaf naar c / San Blas, en dan weer rechts op de CSAR Augusto straat nemen. Langzaam gaan want je moet op de juiste, c / San Pablo en LET (het lijkt voetgangers) wenden tot de eerste straat, maar het is de straat van het Hotel Paris Center. Een paar meter aan de linkerzijde vindt u onze Hotel.

Vanuit Barcelona:

Zaragoza centrum ingang, rechtdoor langs Ranillas Avenue en sla rechtsaf bij de Puente de Santiago wordt gesignaleerd, na het oversteken van de brug gaat u rechtdoor nemen Augustus straat en aan de linkerkant moet je de Romeinse muren te zien. Neem de eerste straat rechts, de Calle Predicadores en neem vervolgens de eerste straat links c / Mosen Pedro Dossen, blijven tot het einde van deze straat en sla linksaf op c / San Blas, en vervolgens weer rechtsaf naar de Augustus straat nemen. Ga heel langzaam want je moet op de juiste, c / San Pablo, en LET (het lijkt voetgangers) wenden tot de eerste straat, maar het is de straat van het Hotel Paris Center. Een paar meter naar links komt u aan bij het Hotel Paris Center.

Vanaf de luchthaven:

* Met de taxi: slechts 15 minuten per taxi van het vliegveld naar het hotel in Parijs Centrum. De luchthaven heeft taxi's.
* Met de bus: Bussen elke 30 minuten. Reistijd 45 min..

Geen metro in Saragossa.Tramway aanbouw.