Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Paris Centro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Calle San Pablo 19

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Van Madrid:

Ga richting Saragossa Center, linksaf het nemen van de Paseo Maria Agustin richting Plaza Europa. Eenmaal in de Plaza Europa, rechtsaf het nemen van de straat Echegaray y Caballero. Ga rechtdoor bij het verlaten van de rivier de Ebro naar links, gaat u rechtsaf de Calle Cesar Augusto, en moet u de Romeinse muren te zien. Neem de eerste straat rechts, de Calle Predicadores en neem vervolgens de eerste straat links c / Mosen Pedro Dossen, blijven tot het einde van de straat en sla linksaf naar c / San Blas, en draai dan weer rechts naar de Csar Augusto straat nemen. Ga langzaam omdat je zal moeten wenden tot de eerste straat rechts, c / San Pablo en aandacht (het lijkt voetgangers), maar het is de straat van het Hotel Paris Center. Een paar meter aan de linkerzijde vindt u onze Hotel.

Vanuit Barcelona:

Zaragoza centrum entree, rechtdoor langs Ranillas Avenue en sla rechtsaf bij de Puente de Santiago wordt gesignaleerd, na het oversteken van de brug gaat u rechtdoor nemen Augustus straat en aan de linkerkant moet je de Romeinse muren te zien. Neem de eerste straat rechts, de Calle Predicadores en neem vervolgens de eerste straat links c / Mosen Pedro Dossen, blijven tot het einde van deze straat en sla linksaf op c / San Blas, en draai dan weer rechts naar de Augustus Street gaat. Ga heel langzaam, omdat je zal moeten wenden tot de eerste straat rechts, c / San Pablo, en aandacht (het lijkt voetgangers), maar het is de straat van het Hotel Paris Center. Een paar meter naar links komt u bij het Hotel Paris Center.

Vanaf de luchthaven:

* Met de taxi: op slechts 15 minuten met de taxi van het vliegveld naar het Hotel Paris Center. De luchthaven heeft een taxi.
* Met de bus: De bussen elke 30 minuten. Reistijd 45 minuten.

Geen metro in Saragossa.Tramway aanbouw.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.