X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hotel Magnifico

Via Nazionale 243, Rome, Italië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Station Centraal Termini: Getting out van Station, zult u in de Piazza dei Cinquecento, Ga naar Viale Luigi Einaudi tot u de Piazza della Repubblica bereiken. Zodra je er bent, neem de Via Nazionale en lopen voor een paar minuten. Wanneer je naar het nummer 243, zal u het hotel.

met de metro: Station Binnen Termini neemt u de A-lijn buis totdat de Repubblica stoppen, ligt op slechts 1 halte, toen kwam van het metrostation en krijg Via Nazionale, wat iets meer minuten en bent u hier aan het Hotel.

met de bus: Getting out van station Termini, wordt u in de Piazza dei Cinquecento, hier vindt u de belangrijkste busstation vinden, neemt u de bus nummer 64, op slechts 3 haltes over en bent u hier aan het Hotel.

Rome Fiumicino Airport - Leonardo Da Vinci:
Binnen in de luchthaven, volg de borden Ai Treni naar de trein. Neem de eerste trein levensstandaard voor station Termini in Rome. Tijd van aankomst is 30 minuten over. Pick-up service op aanvraag.

Rome Ciampino Airport:
Vanaf het vliegveld, zal een bus diensten die u leiden naar Anagnina treinstation, neem een ​​van het tot station Termini.