X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hotel Kolumbus

Genslerstr. 18, 13055, Berlijn, Duitsland

Kaart & Route


60%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 50%Plaats
  • 60%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de auto of bus:
Komende van de autosnelweg A 10 (Berliner Ring), afslag Berlin-Marzahn, rijden via Landsberger Allee in de richting van het centrum van de stad; na ca.. 5 km slaat u rechtsaf de Liebenwalder Straße; het hotel is gelegen op ca. 150 m in de buurt van de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße.

Komende van het centrum: Vanaf het Alexanderplatz via Otto-Braun-Straße in Noordelijke richting; na 500 m slaat u rechtsaf Mollstraße (het verlengde Landsberger Allee); na ca.. 5 km is er het Allee-Center 'winkelcentrum aan de linkerkant, draai naar links in Liebenwalder Straße; na ca.. 150 m, er is het hotel in de buurt van de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße.

Met het vliegtuig:
Aangekomen op de luchthaven Tegel, neem de Express-bus X9 tot Zoologischer Garten; neem dan een van de stadstrein (S-Bahn) naar het Oosten tot Alexanderplatz van waar je met de tram 6 richting Hellersdorf / Riesaer Straße 'tot aan de tramhalte' Genslerstraße ', die recht tegenover het Allee- Center; Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten om van Genslerstraße naar de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße.

Aangekomen op de luchthaven Schönefeld: neem de stadstrein (S-Bahn) tot aan het station Landsberger Allee, ga dan met de tram # 6 richting Hellersdorf / Riesaer Straße; tot aan de tramhalte Genslerstraße, die recht tegenover het Allee-Center 'van hier, het is ongeveer 5 minuten om van Genslerstraße naar de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße.

Met de trein:
Aangekomen bij Zoologischer Garten, neem de stadstrein (S-Bahn) naar het Oosten tot Alexanderplatz van waar je met de tram M6 richting Hellersdorf / Riesaer Straße tot aan de tramhalte Genslerstraße, die recht tegenover het Allee-Center; Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten om rechtdoor op Genslerstraße tot aan de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße gaan.

Aangekomen bij Ostbahnhof nemen de stadstrein (S-Bahn) tot Bahnhof Lichtenberg; vanaf hier ga je met de bus # 256 richting Siedlung Wartenberg; tot aan de bushalte Liebenwalder Straße; Deze bushalte is direct gelegen bij de kruising Genslerstraße tegenover het Hotel Kolumbus.