X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hotel Kolumbus

Genslerstr. 18, 13055, Berlijn, Duitsland

Kaart & Route


49%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 60%Beveiliging
  • 40%Plaats
  • 20%Personeel
  • 40%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 40%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de auto of bus:
Komende van de autosnelweg A 10 (Berliner Ring), afslag Berlin-Marzahn, rijden via Landsberger Allee in de richting van het centrum van de stad; na ca.. 5 km slaat u rechtsaf de Liebenwalder Straße; het hotel is gelegen op ca. 150 m in de buurt van de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße.

Komende van het centrum: Vanaf het Alexanderplatz via Otto-Braun-Straße in Noordelijke richting; na 500 m slaat u rechtsaf Mollstraße (het verlengde Landsberger Allee); na ca.. 5 km is er het Allee-Center 'winkelcentrum aan de linkerkant, draai naar links in Liebenwalder Straße; na ca.. 150 m, er is het hotel in de buurt van de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße.

Met het vliegtuig:
Aangekomen op de luchthaven Tegel, neem de Express-bus X9 tot Zoologischer Garten; neem dan een van de stadstrein (S-Bahn) naar het Oosten tot Alexanderplatz van waar je met de tram 6 richting Hellersdorf / Riesaer Straße 'tot aan de tramhalte' Genslerstraße ', die recht tegenover het Allee- Center; Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten om van Genslerstraße naar de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße.

Aangekomen op de luchthaven Schönefeld: neem de stadstrein (S-Bahn) tot aan het station Landsberger Allee, ga dan met de tram # 6 richting Hellersdorf / Riesaer Straße; tot aan de tramhalte Genslerstraße, die recht tegenover het Allee-Center 'van hier, het is ongeveer 5 minuten om van Genslerstraße naar de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße.

Met de trein:
Aangekomen bij Zoologischer Garten, neem de stadstrein (S-Bahn) naar het Oosten tot Alexanderplatz van waar je met de tram M6 richting Hellersdorf / Riesaer Straße tot aan de tramhalte Genslerstraße, die recht tegenover het Allee-Center; Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten om rechtdoor op Genslerstraße tot aan de kruising Genslerstraße / Liebenwalder Straße gaan.

Aangekomen bij Ostbahnhof nemen de stadstrein (S-Bahn) tot Bahnhof Lichtenberg; vanaf hier ga je met de bus # 256 richting Siedlung Wartenberg; tot aan de bushalte Liebenwalder Straße; Deze bushalte is direct gelegen bij de kruising Genslerstraße tegenover het Hotel Kolumbus.