X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hotel Jupiter

Tweede Helmersstraat 14, Amsterdam, Nederland

Kaart & Route


92%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 93%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Met het vliegtuig: (Luchthaven Schiphol):
U kunt de 'Connexxion' Airport hotel shuttle bus, dat whill neem je rechtstreeks naar ons hotel te nemen.
Tickets: € 14,50 pp enkele reis
of een retourticket fot 24, - Euro.
Let op de tijd label, om invoid problemen
De Taxi vergoeding van de luchthaven: app. 35 €.

Met de trein: (Centraal Station) neemt u de tram zoals hieronder beschreven, of een taxi nemen, die kost ongeveer 12 €.

Met de tram: (. 20 min van CS + circa 5 min. te voet.) Vanaf het Centraal Station neemt u tram 1 en stap uit bij het Leidseplein. Kijken naar het pad van de tram verder rijdt, zal je een brug zien. Steken dat, en sla rechtsaf naar de straat genaamd 'Nassaukade'. Volg deze weg met de gracht aan uw rechterzijde. (U krijgt een sportzaak passeren.) Sla linksaf bij de tweede bocht, in de 'Tweede Helmersstraat' waar het hotel ligt dan aan uw rechterhand. klik hier voor een gedetailleerde kaart

Met de auto:
Vanuit richting 'Den Haag' (A4), neem de ringweg A 10 rond Amsterdam en ga West richting Zaandam, follow turn-off voor de S106, waar u rechtsaf bij de stoplichten. Ga rechtdoor, en na 2 verkeerslichten, sorteer links oversteken van een brug. Dan slaat u linksaf op de Overtoom. Volg deze weg tot de 4e zijstraat aan uw linkerhand, en linksaf de 'Tweede Constantijn Huygensstraat'. Sla rechtsaf bij de tweede zijstraat aan uw rechterhand, dat is de 'Tweede Helmersstraat'. U vindt ons hotel vinden op uw linkerkant.

Vanuit richting 'Utrecht' (A2):

Volg de snelweg richting Amsterdam. Blijf de richting'' Centrum'' tot u bij de afslag S 100, die je meenemen en dan linksaf aan het einde van de Overtoom. Sla linksaf bij de derde zijstraat, en u bent in de 'Derde Helmersstraat'. Sla linksaf bij de tweede zijstraat, en weer de eerste straat left.You zullen ons Hotel aan de linkerkant.

Vanuit richting 'Hilversum' en / of 'Amersfoort' (A1):

Volg deze snelweg naar Amsterdam en neem de ringweg A 10 in de buurt van Amsterdam voor de afslag naar de S 112. Volg de richting 'Centrum'. Deze weg brengt u naar de S 100, waar u linksaf aan het einde van de Overtoom. Sla linksaf bij de derde zijstraat, en u bent in de 'Derde Helmersstraat'. Sla linksaf bij de tweede zijstraat, en opnieuw bij de eerste straat links.
U vindt ons Hotel aan de linkerkant.