X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hotel Jupiter

Tweede Helmersstraat 14, Amsterdam, Nederland

Kaart & Route


83%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 73%Personeel
  • 77%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Met het vliegtuig: (Luchthaven Schiphol):
U kunt de 'Connexxion' Airport hotel shuttle bus, die u rechtstreeks whill nemen naar ons hotel.
Tickets: 16.50 pp enkele reis
of een retourticket fot 32, - Euro.
Let op de tijd label, om problemen invoid
De Taxi vergoeding van de luchthaven: app. 35.

Met de trein: (Centraal Station) neemt u de tram, zoals hieronder nader wordt beschreven, of een taxi nemen, die ongeveer 12 zal kosten.

Met de tram: (.. 20 min van CS + ongeveer 5 minuten te voet) Vanaf het Centraal Station neemt u tram 1 en stap uit bij het Leidseplein. Kijkend naar het pad van de tram verder rijden, zal je een brug zien. Steek dat, en sla rechtsaf naar de straat genaamd 'Nassaukade'. Volg deze weg en houd de gracht aan uw rechterzijde. (U passeert een sportzaak.) Sla linksaf bij de tweede bocht, in de 'Tweede Helmersstraat' waar het hotel ligt dan aan uw rechterhand. klik hier voor een gedetailleerde kaart

Met de auto:
Vanuit de richting 'Den Haag' (A4), de Ring A 10 rond Amsterdam, en ga West richting Zaandam, volg afslag voor de S106, waar u rechtsaf bij de stoplichten. Ga rechtdoor, en na 2 stoplichten soort links oversteken van een brug. Dan slaat u linksaf op de Overtoom '. Volg deze weg tot de 4e zijstraat aan uw linkerhand, en sla linksaf naar de 'Tweede Constantijn Huygensstraat'. Sla rechtsaf bij de tweede zijstraat aan uw rechterhand, dat is de 'Tweede Helmersstraat'. U vindt ons hotel aan uw linkerhand.

Vanuit richting 'Utrecht' (A2):

Volg deze weg richting Amsterdam. Blijf de richting'' Centrum'' tot u bij de afslag S 100, die je meenemen en dan linksaf aan het einde van de Overtoom. Sla linksaf bij de derde zijstraat, en u bent in de 'Derde Helmersstraat'. Sla linksaf bij de tweede zijstraat, en weer de eerste straat left.You ziet het hotel aan uw linkerkant.

Vanuit richting 'Hilversum' en / of 'Amersfoort' (A1):

Volg deze snelweg naar Amsterdam en neem de ringweg A 10 in de buurt van Amsterdam voor de afslag naar de S 112. Volg de richting 'Centrum'. Deze weg brengt u naar de S 100, waar u linksaf aan het einde van de Overtoom. Sla linksaf bij de derde zijstraat, en u bent in de 'Derde Helmersstraat'. Sla linksaf bij de tweede zijstraat, en weer de eerste straat aan uw linkerhand.
U ziet het hotel aan uw linkerkant.