X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hotel Caravaggio

Via Palermo 73, Rome, Italië

Kaart & Route


73%Klassement

  • 70%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 75%Plaats
  • 75%Personeel
  • 75%Sfeer
  • 75%Properheid
  • 70%Faciliteiten

Vertaald door Google Hoe de Hotel Caravaggio bereiken

Vanaf het treinstation Termini
Kijk voor de afslag naar de Piazza dei Cinquecento en vanaf hier neemt Viale L. Einaudi. Je aankomt bij de Piazza della Repubblica. Volgende Via Nazionale linksaf de Via Venezia (de 5-th afdwaling van het Piazza della Repubblica). Aan het einde van de Via Venezia rechtsaf de Via Palermo en vindt u het Hotel Caravaggio vinden.
Op de Piazza dei Cinquecento kunt u een aantal bussen gaan naar de Via Nazionale (bijvoorbeeld de bus nummer 64, 170) en er is de taxistandplaats, ook.

Vanaf de luchthaven Fiumicino (Leonardo da Vinci)
Vanaf de luchthaven Fiumicino vertrekt iedere 30 minuten de rechtstreekse trein naar station Termini (vanaf hier zien dan de beschrijving in de punt: Vanaf het treinstation Termini).
Aan de voorzijde van de uitgang van de terminal vindt u de taxistandplaats te vinden.

Vanaf de luchthaven Ciampino
Metrolijn A station - of de bus die de luchthaven verbindt met de metro: voor de luchthaven wordt u de bus die de luchthaven verbindt met het station Termini (Vanaf het treinstation Termini vanaf hier zien dan de beschrijving in de punt) vinden Anagnina (vanaf hier neemt u de metro en stap uit op de halte Repubblica, zal je al op het begin van de Via Nazionale en vanaf hier zien gelieve de beschrijving in de punt: Vanaf het treinstation Termini).
Vanaf de luchthaven Ciampino kunt u het Hotel Caravaggio met de taxi, ook.

Indien u wenst dat we graag uw transfer van het vliegveld rechtstreeks naar onze Hotel Caravaggio voor € 57 te regelen zal zijn (voor een of twee personen, als je meer dan twee personen contact met ons opnemen voor de prijs). De kosten dekt bagage vergoedingen, belastingen en diensten. Als u wilt boeken van deze dienst stuur ons dan uw vluchtschema in ieder geval tot een dag voor aankomst.