X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hotel Bed in Roma

via dei mille 64, Rome, Italië

Kaart & Route


83%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 80%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Stazione Termini is de stad het belangrijkste vervoersknooppunt, zodat aankomst in het hotel is zeer eenvoudig, kijk op de interactieve kaart en onder begeleidende informatie. Piazza Cinquecento is de thuisbasis van de belangrijkste stad busstation tegenover het centraal station. Vanaf hier Via Cavour leidt direct naar het Forum Romanum, terwijl Via Nazionale brengt u naar beneden naar de Piazza Venezia.

De meeste bezoekers naar Rome komen via een van de stad twee belangrijkste luchthavens: Ciampino of Fiumicino.

Luchthaven Fiumicinos Leonardo Da Vinci wordt bediend door de trein rechtstreeks naar Stazione Termini in het centrum van Rome. Bij aankomst op de luchthaven neemt u de afslag rechts naar de Via Marsala. Loop de Via Marsala, in dezelfde richting als het eenrichtingsverkeer systeem, en je zal naar de Via Milazzo komen aan uw linkerhand. Neem de Via Milazzo en het Hotel Bed In Roma is op de eerste straat rechts.

Ciampino Airport is ook goed verbonden met Stazione Termini via reguliere betrouwbare busdiensten. De meeste luchtvaartmaatschappijen zullen de reizigers met informatie te verstrekken tijdens de vlucht naar Rome. Coaches lopen naar Stazione Termini en stoppen bij de Via Marsala. Dit is waarschijnlijk de meest handige en waar voor uw geld weg te komen in het centrum van de stad, maar als je wilt om een ​​paar euro te besparen kunt u ook springen op een van de openbaarvervoerbussen naar Anagnina metrohalte op lijn A. Net uitstappen bij Stazione Termini na 15 stops en u zult in het hart van Rome, dicht bij het Hotel Bed In Roma.