X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar HostelOne Sevilla Alameda

Jesus del Gran Poder 113, Sevilla, Spanje

Kaart & Route


87%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 92%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Hostel One Sevilla ligt op c / Jesus Del Gran Poder 113.

Vanaf de luchthaven: Neem de bus (4.00) naar Plaza de Armas busstation.

Van Plaza de Armas busstation: 15-20 minuten lopen!. wanneer u het busstation te verlaten, moet je loopt linksaf de Calle Torneo (de rivier moet worden op uw linkerkant). Na een 10 minuten lopen, kom je aan de barqueta brug, steek de weg en neem Calatrava straat, de derde hoek aan de rechterkant is onze straat, Jesus del Gran Poder, en 100 meter langs de straat is het hostel, nummer 113 .

Vanaf treinstation Santa Justa: Neem de eerste straat (Avenida Jose Loguillo) aan de rechterkant. Er is een bushalte 50mts afstand waar u een bus kunt nemen nr: C2 (1.40), uitstappen bij La Barqueta (voor de brug). Steek de laan 'Avenida Resolana', en neem een ​​kleine straat genaamd 'Arragel', en aan het einde van de straat, neem Calle 'Calatrava' naar links, de derde hoek aan de rechterkant is Jesus del Gran Poder, nummer 113 is 2 minuten vanaf daar.

Van Prado San Sebastian busstation: Getting out van het station linksaf en loop tot je bij de eerste Avenue genaamd Avenida Menndez y Pelayo.Turn rechtsaf dit Avenue en over 50mts u de bushalte voor de bus C4.Take vinden de bus en stap uit bij La Barqueta (voor de brug). Steek de laan 'Avenida Resolana', en neem een ​​kleine straat genaamd 'Arragel', en aan het einde van de straat, neem Calle 'Calatrava' naar links, de derde hoek aan de rechterkant is Jesus del Gran Poder, nummer 113 is 2 minuten vanaf daar.