X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel7 Brasilia

SCLRN 708 Bloco I Loja 20, Brasilia, Brazilië

Kaart & Route


85%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 95%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google AIRPORT> Hostel7

MET DE BUS: u kunt nemen bussen nummer 30 of 11 vanaf het vliegveld direct naar de laan W3 Noord. Deze lijnen weekdagen werken alleen tot 19u30 en, afhankelijk van schema's, kan een beetje lang te gaan duren. U kunt een bus nemen naar het Plano centrale busstation Pepi en een andere voor de laan W3 Noord. U kunt ook de uitvoerende bus op de luchthaven tot aan het Brasilia Shopping, die op het begin van het W3 Noord-laan en op diezelfde weg, neem een ​​bus naar het noorden (eind W3 Noord-laan). Op de W3 Noord, uitstappen bij bushalte 508/509 Noord, in de voorkant van de supermarkt "Pão de Açúcar". Steek de W3 Noord-laan en ga naar de straat die parallel met de W3 North Avenue loopt. Ons gebouw is in wijn kleur, in de voorkant van GV manches (motorfiets winkel) en Cassiano's Bar. Tik op de intercom en welkom!

Met de taxi: u zult besteden ongeveer R $ 55,00 om hier te komen met de taxi. Vertel de chauffeur dat we zijn gevestigd op "Quadra 708 Norte", aan de "Rua das oficinas" (straat workshops '). Maak je geen zorgen, hij zal je begrijpen.

Interestate BUSSTATION> Hostel7
MET DE BUS: vanaf de Interestate busstation, neem de metro naar het Plano Piloto busstation en vervolgens een bus naar avenue W3 Noord. Op de W3 Noord, uitstappen bij bushalte 508/509 Noord, in de voorkant van de supermarkt "Pão de Açúcar". Steek de W3 Noord-laan en ga naar de straat die parallel met de W3 North Avenue loopt. Ons gebouw is in wijn kleur, in de voorkant van GV manches (motorfiets winkel) en Cassiano's Bar. Tik op de intercom en welkom!

Met de taxi: u zult besteden ongeveer R $ 50,00 om hier te komen met de taxi. Vertel de chauffeur dat we zijn gevestigd op "Quadra 708 Norte", aan de "Rua das oficinas" (straat workshops '). Maak je geen zorgen, hij zal je begrijpen.