X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hostel & Guest House SA

Kaart & Route


91%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 91%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 97%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Verwijzen wij u naar de kaart in de foto sectie voor een meer gedetailleerde kaart.

VAN SARAJEVO BUS / STATION

Om uit de bus / treinstation naar ons hostel te komen kunt u een tram nr. 1 nemen. De tramhalte bevindt zich tegenover Railway / busstation. De prijs van het ticket is 1,8 km per persoon (0.8Euro). HOUD EEN OOG VOOR controlers HET IS VEEL them.We liggen rond 4 km van de centrale bus / treinstation. U moet uitstappen op een tramhalte genaamd Vijecnica, dat is de zevende station van het trein / busstation. Zodra je uit van deze halte, moet u in staat om de Nationale Bibliotheek gebouw aan uw linkerhand. Blijf deze straat te voet naar de volgende brug. Steek deze brug, als je de brug over te steken die je moet zien een klein park gaan dwars door hem, dan eerst linksaf Avdage Sahinagica straat. Loop naar het einde van deze straat en je zult oude trap zien met een BIG GRAFITTI SIGN SA in het begin, gewoon beginnen lopen op hen. Tijdens het wandelen langs deze trappen, VOLG DE RICHTING TEKENEN!! Dan wanneer je omhoog kijkt, moet u in staat om een ​​oranje huis te zien aan het eind van de trap aan de rechterkant. Wij zijn gevestigd precies in die oranje huis.
U kunt ook gebruik maken van de taxi transfer vanaf het treinstation / bus station. Max kosten moet 5 euro (Zorg ervoor dat je een ontvangstbewijs te voorkomen dat je opgelicht). Geef de taxichauffeur het adres en vertel hem dat het dicht bij de trap naar de oude kabelbaan naar de berg uitzicht (Zicara). Vraag naar Yasmin als je in het gebied.


Vanaf het busstation Oost-Sarajevo (Istočno Sarajevo, Republiek Srpska)

Dit busstation ligt op ongeveer 12 km van ons hostel.
U kunt een taxi nemen voor de prijs van 10 euro.
U kunt lopen 300 meter naar een bushalte (aan de Dobrinja kwartaal) om naar de trolleybus station en koop een kaartje voor 1.8km per persoon. Met trolleybus No.103, ga je tot de laatste halte op TRG AUSTRIJE. Zodra je uit de trolleybus bij TRG AUSTRIJE, op zoek naar een kleine tunnel / arch. Dit is het begin van Franjevacka straat. Loop door deze straat tot u het einde van deze straat heb bereikt met een paar straten afgaan. Vanaf hier zul je in staat zijn om een ​​trap te zien aan uw rechterhand. Volg deze trap omhoog en je zal tekenen van ons hostel aan uw rechterhand.


UIT DE SARAJEVO INTERNATIONAL AIRPORT

De luchthaven ligt aprroximately 12km van ons hostel. Taxi is het meest gebruikt om naar ons hostel te krijgen van de luchthaven. Het mag niet meer dan 10 euro (20KM) enkele reis kost.
Een andere manier is om de vangst van de lokale bus en tram om naar ons hostel te krijgen.