Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel & Guest House SA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

HRVATIN 15

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Verwijzen wij u naar de kaart in de foto sectie voor een meer gedetailleerde kaart.

Uit Sarajevo BUS / STATION

Naar ons hostel uit de bus / treinstation te krijgen kunt u een tram nr 1. Het tramstation ligt tegenover treinstation / busstation nemen. De prijs van het ticket is 1.8km per persoon (0.8Euro). OOG VOOR controlers HOU HET IS VEEL them.We bevinden zich rond 4 km van de belangrijkste bus / treinstation. U moet uitstappen op een tramhalte genaamd Vijecnica, dat is de zevende station uit de trein / busstation. Zodra je uit van deze halte, moet u in staat om de Nationale Bibliotheek gebouw aan uw linkerhand. Verder langs deze straat te voet naar de volgende brug. Steek deze brug, als je over de brug moet je zien een klein park gaan dwars door hem, dan de eerste linksaf Avdage Sahinagica straat. Loop naar het einde van deze straat en je zal de oude trap te zien met een BIG GRAFITTI SIGN SA in het begin, gewoon beginnen te lopen op hen. Tijdens het wandelen langs deze trappen, VOLG DE RICHTINGSTEKENS Dan wanneer je omhoog kijkt, moet u in staat om een ​​oranje huis zien aan het eind van de trap aan de rechterkant. Wij zijn gevestigd precies in die oranje huis.
U kunt ook gebruik maken van de taxi transfer vanaf het treinstation / busstation. Max van kosten moet 5 euro (Zorg ervoor dat u een ontvangstbewijs te voorkomen dat je opgelicht te krijgen). Geef de taxichauffeur het adres en vertel hem dat het dicht bij de trap naar de oude kabelbaan voor het uitzicht op de bergen (Zicara). Vraag naar Yasmin als je in het gebied.


Vanaf het busstation Oost Sarajevo (Istočno Sarajevo, Republiek Srpska)

Dit busstation ligt op ongeveer 12 km van ons hostel.
U kunt een taxi nemen voor de prijs van 10 euro.
Als alternatief kunt u lopen voor 300 meter naar een bushalte (aan de Dobrinja kwartaal) naar de trolleybus station te komen en koop een kaartje voor 1.8km per persoon. Met trolleybus No.103, ga je tot de laatste halte op TRG Austrije. Zodra je uit de trolleybus in TRG Austrije, op zoek naar een kleine tunnel / boog. Dit is het begin van Franjevacka straat. Loop langs deze straat tot je hebt bereikt de einde van deze straat met een paar straten afgaan. Vanaf hier zul je in staat zijn om een ​​trap aan uw rechterhand. Volg deze trap omhoog en je zult tekenen van ons hostel aan uw rechterhand.


UIT DE SARAJEVO INTERNATIONAL AIRPORT

De luchthaven ligt aprroximately 12km van ons hostel. Taxi is de meest gebruikte naar ons hostel van de luchthaven te komen. Het zou niet meer dan 10 euro (20KM) één manier kosten.
Een andere manier is om de vangst van de lokale bus en tram naar ons hostel te krijgen.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.