X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Zeus

27 Sofokleous St, Athene, Griekenland

Kaart & Route


72%Klassement

  • 79%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 81%Personeel
  • 65%Sfeer
  • 62%Properheid
  • 59%Faciliteiten

Vertaald door Google 5 minuten lopen van Monastiraki en de Akropolis.

Vanaf het treinstation: - ongeveer 5 minuten lopen van Peloponnesos station - vangen metro van (Larissa Metro Station) op de rode lijn naar Agios Dimitrios richting en stap uit bij het Syntagma. Van het Syntagma neem de metro naar Monastiraki en van Monastiraki naar Athinas straat en na een 5 minuten lopen linksaf Sofokleous straat en rij door tot geen. 27, dat is het hostel.

Als de metro niet actief is kunt u lopen naar Monastiraki metro van het Syntagma beneden Ermou straat. Of u kunt een taxi 3-5 Max nemen.

Vanaf de luchthaven - naar het vliegveld metro station en dan uitstappen bij Monastiraki. Loop dan over Athinas gedurende 5 minuten op straat en je zult de straat genaamd Sofokleous bereiken. Sla linksaf, en je zal de 'Zeus' teken 20 meter aan de voorkant zien.

Als de metro niet actief is kunt u lopen naar Monastiraki metro van het Syntagma beneden Ermou straat. Of u kunt een taxi 3-5 Max nemen.

OR

Je kon de bus X95 nemen naar Syntagma Sq. Van het Syntagma neem de metro naar Monastiraki en van Monastiraki naar Athinas straat en na een 5 minuten lopen linksaf Sofokleous straat en rij door tot geen. 27 waar het hostel is.

Van Pireaus - Neem de metro naar Monastiraki.and van Monastiraki naar Athinas straat en na een 5 minuten lopen linksaf Sofokleous straat en rij door tot geen. 27 waar het hostel is.

Van het Syntagma Sq. neem de metro naar Monastiraki en van Monastiraki naar Athinas straat en na een 5 minuten lopen linksaf Sofokleous straat en rij door tot geen. 27 waar het hostel is.

De metro tickets kosten ca.. 1.50 of u kunt een 24-uurs ticket dat ongeveer 4 kost en kan worden gebruikt voor uitstapjes naar de luchthaven en de stadsbussen kopen. De metro ticket van de luchthaven naar Athene kost ongeveer 8. En het buskaartje 5.