X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Zeus

27 Sofokleous St, Athene, Griekenland

Kaart & Route


68%Klassement

  • 71%Waarde voor uw geld
  • 67%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 73%Personeel
  • 61%Sfeer
  • 59%Properheid
  • 62%Faciliteiten

Vertaald door Google 5 minuten lopen van Monastiraki en de Akropolis.

Vanaf het treinstation: - ongeveer 5 minuten lopen van Peloponnesos treinstation - vangst metro van (Larissa Metro Station) op de rode lijn richting Ellinicon en stap uit bij het Syntagma. Van het Syntagma neem de metro naar Monastiraki en van Monastiraki naar Athinas straat en na een 5 minuten lopen linksaf Sofokleous Straat en blijven tot geen. 27 dat is het hostel.

Als de metro niet actief is kunt u lopen naar Monastiraki metro van het Syntagma naar beneden Ermou straat. Of u kunt een taxi nemen 3-5 euro Max.

Vanaf de luchthaven - naar het vliegveld metro station en dan uitstappen bij Monastiraki. Loop dan over Athinas gedurende 5 minuten op straat en je zal de straat genaamd Sofokleous bereiken. Sla linksaf, en je zal de 'Zeus' teken op 20 meter aan de voorkant te zien.

Als de metro niet actief is kunt u lopen naar Monastiraki metro van het Syntagma naar beneden Ermou straat. Of u kunt een taxi nemen 3-5 euro Max.

OR

Je kon de bus X95 naar het Syntagma Sq vangen. Van het Syntagma neem de metro naar Monastiraki en van Monastiraki naar Athinas straat en na een 5 minuten lopen linksaf Sofokleous Straat en blijven tot geen. 27, waar het hostel is.

Van Pireaus - vangst van de metro naar Monastiraki.and van Monastiraki naar Athinas straat en na een 5 minuten lopen linksaf Sofokleous straat en blijven tot geen. 27, waar het hostel is.

Van het Syntagma Sq. neem de metro naar Monastiraki en van Monastiraki naar Athinas straat en na een 5 minuten lopen linksaf Sofokleous Straat en doorgaan tot geen. 27, waar het hostel is.

De metro tickets kost ong. € 1,20 of u kunt een 24-uurs ticket dat kost ongeveer € 4 en kan gebruikt worden voor uitstapjes in Athene te kopen. De metro ticket van en naar de luchthaven naar Athene kost ongeveer € 8. En het buskaartje € 5