X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Villa Zorana

Domovinskog rata 20, Hvar, Kroatië

Kaart & Route


89%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 91%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Van catamaran (kleine veerboot): Nadat u de catamaran verlaat vindt u een goed te maken en volg de wandeling langs de kust. Zodra u een kiezelstrand, dat direct naast het klooster, zult u 8 stappen die leiden naar boven te zien. Links van de trap vindt u een restaurant Đorđota Vartal (tuin George's) te zien. U blijft boven het hoofd tot aan de hoofdstraat Domovinskog rata, waar u ons huis ziet aan de rechterkant raken. Er is een groot bord het huren van een scooter. Dat is ons huis. Er is een driehoek stop die je ook ziet op onze locatie te bevestigen.

Hier zijn aanwijzingen als u komt met een auto van de haven van Stari Grad of Sucuraj:
Wanneer u uw veerboot verlaten volg de borden naar de stad Hvar. Wanneer je aankomt in Hvar stad moet u linksaf op de eerste grote kruispunt. Niet goed gaan voor het centrum, naar links voor het tankstation. Na 200m is een ander kruispunt. Op dat kruispunt vindt u tal van scooters te huur zien. Dat is ons huis.

Als u meer informatie over richtingen nodig hebt of hebt u een pick-up bel ons of stuur ons een e-mail.
Pick-up van het busstation in Hvar stad is gratis. Pak de haven is niet mogelijk omdat het geen rijden toegestaan ​​in de haven behalve taxi.
Als u wilt dat wij u op te halen van de haven in Stari Grad (dat is een stad 17 km van Hvar stad) de prijs is 200kn. Taxi brengt u van 250kn naar 350kn.
Als u wilt dat wij u op te halen van de haven in Jelsa (een stad 30 km van Hvar stad) de prijs is 300kN. Taxi brengt u van 400kn naar 450kn.
Prijs is voor een gat auto maximaal 4 personen.

ADRES: Domovinskog RATA 20
ALS JE incheckt voor 8:00 uur of na 21:00 contacteer ons.