X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Villa Zorana

Domovinskog rata 20, Hvar, Kroatië

Kaart & Route


84%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 80%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Van catamaran (pontje): Zodra u de catamaran verlaat vindt u een goed te maken en volg de wandeling langs de kust. Zodra u een kiezelstrand dat ligt vlak naast het klooster, zal u 8 stappen die naar boven leiden zien. Links van de trap vindt u een restaurant Đorđota Vartal (tuin George's) zien. U blijft boven het hoofd tot aan de hoofdstraat Domovinskog rata, waar je ons huis ziet aan de rechterkant raken. Er is een groot bord een scooter huren. Dat is ons huis. Er is een driehoek stop die je net zo goed zult zien om onze locatie te bevestigen.

Hier zijn aanwijzingen als u komt met een auto van de haven van Stari Grad of Sucuraj:
Wanneer u uw ferry verlaat volgt u de borden naar de stad Hvar. Wanneer je aankomt in Hvar stad moet je links gaan op de eerste grote kruispunt. Niet goed gaan voor het centrum, ga links voor het tankstation. Na 200m is een ander kruispunt. Op dat kruispunt zal u veel scooters te huur zien. Dat is ons huis.

Indien u meer informatie over richtingen nodig of je moet een pick-up bel ons of stuur ons een e-mail.
Pick up van het busstation in de stad Hvar is gratis. Pick up van de haven is niet mogelijk omdat het geen rijden toegestaan ​​in de haven, met uitzondering van taxi.
Als u wilt dat wij halen u op van de haven in Stari Grad (dat is een stad 17km van Hvar stad) de prijs is 200 kN. Taxi brengt u van 250kN tot 350kn.
Als u wilt dat wij halen u op van de haven in Jelsa (een stadje 30 km van Hvar stad) de prijs is 300kN. Taxi brengt u van 400kN tot 450kn.
Prijs is voor een gat auto van max. 4 personen.

ADRES: Domovinskog RATA 20
ALS U Inchecken na 19:00 NEEM CONTACT MET ONS.