X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Vila do Sol Campeche

Rua Servidao Paulo Vieira, 236, Campeche, Florianopolis, Brazilië

Kaart & Route


79%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 80%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Het oversteken van de Pedro Ivo Campos brug en bereiken het eiland Santa Catarina, rechtdoor langs Gustavo Richard Avenue, in de richting van de tunnel Deputada Antonieta de Barros. Verlaten van de tunnel is de Southern Expressway, volgen tot het einde. Aan het eind van de Zuidelijke Expressway is het knooppunt dat de toegang tot de luchthaven biedt. Draai links en dan rechts, in de richting van het Zuidereiland, het nemen van de SC 405.

Na 3 km is de Rio Tavares de interchange, het passeren van het Texaco tankstation rechtsaf, verder langs SC 405. Een mijl verder is Campeche het knooppunt's, linksaf. U wordt in de Pequeno Prncipe Avenue, tot het einde, ongeveer 2 km slaat de laatste links voordat je het strand van Campeche bereiken. Dit is Campeche Avenue.

Volg de weg voor ongeveer 1,5 km. Bij het passeren van de Markt Dezimas, passeren twee verkeersdrempels en sla linksaf op Dienstbaarheid Paulo Vieira. Follow-up van nummer 236, het bereiken van de Vila do Sol Hostel.

Ônibus geen Centro / Rodoviária: Linha Rio Tavares, descer geen terminal e pegar o ônibus Campeche, descer geen Ponto 24 (caminhar cerca de 200 metros ate o hostel)

Taxi (12,5 km): Aproximat R $ 45,00

Onibus Aeroporto: única linha ate o Centro, doen centro mesmo trajeto da Rodoviária.

Taxi (8 km): Aproximat R $ 35,00

----------------------------------------------

Serviço Transfer:
Rodoviária R $ 40,00
Aeroporto R $ 30,00