X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Shappy

Varsavska 8, Zagreb, Kroatië

Kaart & Route


92%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 95%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het centraal busstation
De snelste en eenvoudigste manier om ons hostel te bereiken vanaf het centrale busstation is met de tram. Als u het centrale busstation verlaat u zelf op zoek naar de tramhaltes. Er zijn twee stations en u zult nemen van de trams die stoppen op de tweede bij het zoeken van het centrale busstation. Neem tram nummer 6, richting'' Crnomerec''. Het zal u vijf haltes naar het centrale plein in Zagreb, Josip Jelacic-plein te krijgen. Stap uit de tram bij het plein en loop in de straat trams gaan. Linksaf als je naar de tweede straat, Margaretska Street, en dan zul je een kleine, maar populaire plein in Zagreb, genaamd Flower plein betreden. Steek het plein, geniet ervan en neem een ​​recht op Varsavska straat en ga gewoon een beetje verder. Ons hostel is op nummer 8, aan de rechterkant, als je loopt in een kleine tuin. Welkom bij Hostel Shappy!

Vanaf het centraal STATION
De snelste en eenvoudigste manier om ons hostel te bereiken vanaf het centraal station is met de tram. Als u het centraal station verlaat bevindt u zich in het King Tomislav Square. Recht voor je er twee tramhaltes en je zal nemen een tram stoppen op de tramhalte aan de overkant. Neem ofwel een tram 6, richting'' Crnomerec'', of een tram nummer 13, richting'' SaviSCe''. Zowel van de trams zal twee haltes nemen om u naar het centrale plein in Zagreb, Josip Jelacic Square. Stap uit de tram bij het plein en loop in de straat trams gaan. Linksaf als je naar de tweede straat, Margaretska Street, en dan zul je een kleine, maar populaire plein in Zagreb, genaamd Flower plein betreden. Steek het plein, geniet ervan en neem een ​​recht op Varsavska straat en ga gewoon een beetje verder. Ons hostel is op nummer 8, aan de rechterkant, als je loopt in een kleine tuin. Welkom bij Hostel Shappy!

VANAF DE LUCHTHAVEN
Naar ons hostel te bereiken vanaf het vliegveld raden wij u ofwel een taxi, die u zou kosten 100 tot 150kn, of een bus, die zou kosten u 30kn nemen. De bus brengt alleen je dicht bij het centraal station, waar u een tram moet nemen. Nadat u bij het centraal station, zult u moeten gaan door een kleine tunnel / winkelcentrum aan de Koning Tomislav Square, waar het centraal station is het invoeren. Er zijn twee tramhaltes vlak voordat je als je uit het winkelcentrum en je zal nemen een tram stoppen bij het treinstation naar uw linkerhand. Neem ofwel een tram 6, richting'' Crnomerec'', of een tram nummer 13, richting'' SaviSCe''. Zowel van de trams zal twee haltes nemen om u naar het centrale plein in Zagreb, Josip Jelacic Square. Stap uit de tram bij het plein en loop in de straat trams gaan. Linksaf als je naar de tweede straat, Margaretska Street, en dan zul je een kleine, maar populaire plein in Zagreb, genaamd Flower plein betreden. Steek het plein, geniet ervan en neem een ​​recht op Varsavska straat en ga gewoon een beetje verder. Ons hostel is op nummer 8, aan de rechterkant, als je loopt in een kleine tuin. Welkom bij Hostel Shappy!