X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Recanto Global

Av Marechal Rondon, 1278, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Vanaf de luchthavens:

TOM JOBIM of GIG: Neem bus 696 en stap uit bij meier betaalt de bus 247 of 249, het laten vallen van een punt na de universiteit CCAA.

Santos Dumont of SDU: Neem bus 260 Praça XV / Vila Valqueire van Vervoer Star ontvangen, aan de bestuurder die moet in College Station naar beneden komen voordat de CCAA.

Vanaf het busstation naar het Recanto u twee bussen nemen, en de 606 busstation totdat Rua Mariz e Barros en vanaf daar de 239 en spring een punt voor de Faculteit CCAA - Geschatte tijd: 39 min

Elke bus rijdt langs de deur van het hostel van UERJ naar Recanto Global, vraag de chauffeur om twee punten te laten vallen voordat de Faculteit CCAA.

Metro:
* Passagiers moeten springen in het metrostation Central do Brazil en integratie voor de trein (Expressweg), spring op het station Riachuelo en op weg naar de Avenida Marechal Rondon, No. 1278. buurt Rocha - Rio de Janeiro.

Lijn 1 - Saens Peña - Ipanema / Gen. Osorio

* Passagiers moeten springen op het metrostation Saint Kitts en maken de integratie voor de trein (Expressweg), of zo u wilt, neem een ​​van de vermeld op de pagina voor hen bussen. Ze moeten springen op het station Riachuelo en op weg naar de Avenida Marechal Rondon, No. 1278. buurt Rocha - Rio de Janeiro.