X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Pousada Pais Tropical

Largo do Pelourinho 7, Salvador, Brazilië

Kaart & Route


83%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 86%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 72%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons hostel is gelegen in het historische centrum van de stad op het plein genaamd Largo do Pelourinho. U vindt er het Stedelijk Museum ook (groot geel gebouw) en Jorge Amado's House (grote blauwe gebouw) - een zetel van de fundatie, dat is een eerbetoon aan deze beroemde Braziliaanse schrijver. Tegenover deze twee gebouwen en zoekt u linksaf een smalle gele gebouw te zien - het is onze herberg, 'País Tropical'.
Hoe er te komen vanaf de luchthaven:
Neem de bus richting Praça de Se en gaan uit bij de laatste halte. Zie verder onze plattegrond van de stad. Wij kunnen u ook een pendeldienst vanaf de luchthaven van Salvador aan de deur van ons guesthouse. De prijs van deze dienst is R $ 80. Als er meer dan 4 mensen komen, de prijs is onderhandelbaar (via e-mail).
Hoe er te komen van de haven, waaraan catamarans van Morro de São Paulo komen:
Na het verlaten van de haven, richting de Mercado Modelo, een groot gebouw gelegen aan de andere kant van de haven. Ga naar de Lacerda lift, die u zal nemen om de Pelourinho. De lift kost 15 cent. Het zal duren om het Praça de Se, voor verdere instructies, zie onze plattegrond van de stad.
Hoe er te komen vanaf het busstation (Rodoviária):
U kunt kiezen tussen de bus richting Praça de Se (je uit te gaan bij de laatste halte) voor het winkelcentrum Iguatemi of ga naar de andere uitgang en neem de bus naar Barroquinha (haar de optie fatser). U dient uit te gaan bij de halte Tabuao. U kunt een kleine minibussen in plaats van gewone degenen te gebruiken, ze kosten zo veel als een gewone bus, maar zijn veel sneller. Een taxi van het busstation naar ons hostel zou moeten kosten ongeveer R $ 25, maar voordat je in een taxi, dan kunt u onderhandelen eerst de prijs met een taxichauffeur.