X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Pisa Tower

Via Piave 4, Pisa, Italië

Kaart & Route


85%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 89%Personeel
  • 81%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google (-) Vanaf de luchthaven of het centraal station Pisa Centrale:

U kunt de bus lijn lam rossa (rode lijn) op te vangen. Er is een bus om de 10 minuten. Deze buslijn rijdt tussen 6:00-08:15 (**) Het ticket kost slechts € 1,10 en de reis duurt tussen de 15 en 20 minuten. U stapt uit bij de halte genaamd 'TORRE / Piazza dei MIRACOLI'.Walk beneden richting de apotheek vlak voor je, totdat je een mini-rotonde aan het eind van de straat zal bereiken. Bij de rotonde gaat u rechtsaf en u bent in de hoofdweg genaamd '' via Contessa Matilde '. Je moet lopen voor 200 meter, parallel aan de grote muur aan uw rechterhand, tot u een kruispunt met een stoplicht te vinden. Op het kruispunt linksaf en u bent gearriveerd in de Via Piave! Het is heel, heel eenvoudig! Hostel Pisa Tower is op nummer 4; Herkent u het hostel omdat er veel vlaggen uit de ramen!

Als u de voorkeur kunt u ons bereiken door lopen, de reis duurt ongeveer 20 minuten vanaf het station, 35 minuten vanaf de luchthaven

Als alternatief kunt u een taxi te krijgen voor ongeveer € 12 vanaf het station en voor ongeveer € 15 als je vanuit de luchthaven.

(**) Houd er rekening mee dat na 20:15 eindigt dienst Lam Rossa's en dus moet je de nocturne bus nummer 21. Er is een bus om de 30 minuten te vangen. De laatste is om middernacht 24:00 uur. Stap uit bij dezelfde bushalte TORRE / Piazza dei Miracoli en volg de instructies hierboven.

(-) Uit de secundaire station genaamd PISA San Rossore:

In Pisa hebben we nog een klein station zeer dicht bij het hostel genaamd PISA San Rossore (PISA SR) Controleer of uw trein stopt daar. Volg de aanwijzingen om de scheve toren en zoek naar de hoofdweg via Contessa Matilde. Loop 200 meter, parallel aan de grote muur aan uw rechterhand, tot u een kruispunt met een stoplicht te vinden. Op het kruispunt linksaf en u bent gearriveerd in de Via Piave! Het is heel, heel eenvoudig! Hostel Pisa Tower is op nummer 4

(-) Met de auto:

volg de aanwijzingen naar het stadion de naam arena Garibaldi en parkeren in via Ugo Rindi loodrecht op via Piave. het s volledig gratis! Hostel Pisa Tower ligt op slechts 50 meter van dit nuttig gratis parkeren!