Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel One Prague

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.5
 • Beveiliging 9.6
 • Plaats 8.9
 • Personeel 9.8
 • Sfeer 9.7
 • Properheid 9.6
 • Faciliteiten 9.5

Plaats

Cimburkova, 8

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Vanaf het vliegveld:
1) Als je de terminal in de luchthaven van Praag laat je vangen bus AE (Airport Express). Drop off op de laatste halte (Hlavni).
Zie aanwijzingen van het centraal station hieronder.
2) Als je de terminal in de luchthaven van Praag laat je vangen buslijn 119 met de richting Dejvicka. Dit is ook de naam van de laatste plek waar je vertrekt. Hier vindt u hop op de groene metrolijn A, en stap uit op de vijfde halte genaamd Muzeum. In deze stop je zal veranderen aan de rode metrolijn C. U stapt uit op de eerste halte van de rode lijn, Hlavni. Als u het station te verlaten en het park rechtsaf. Aan het einde van de weg in het park vindt u een tramhalte Hlavni, op straat Bolzanova. Je neemt lijn 5, 9 of 26 in de goede richting (dus richting de spoorbrug) en stap uit op de tweede halte Lipanska. Als je de tram vertrekt u de straat over te steken, en loop in de tegenovergestelde richting als de tram. De tweede straat rechts, Cimburkova, is onze straat. Wij zijn gevestigd op nummer 8, aan uw rechterhand.
3) Als u niet het gevoel dat het gebruik van de goedkope openbaar vervoer, kunt u ook gebruik maken van een shuttle service die wij voor u regelen (stuur dan een e-mail of bel) te maken.

Vanaf het busstation Florenc:
Hop op naar de rode lijn met de richting Haje en stap uit op de eerste halte genaamd Hlavni. Als u het station te verlaten en het park rechtsaf. Aan het einde van de weg in het park vindt u een tramhalte Hlavni, op straat Bolzanova. Je neemt lijn 5, 9 of 26 in de goede richting (dus richting de spoorbrug) en stap uit op de tweede halte Lipanska. Als je de tram vertrekt u de straat over te steken, en loop in de tegenovergestelde richting als de tram. De tweede straat rechts, Cimburkova, is onze straat. Wij zijn gevestigd op nummer 8, aan uw rechterhand.

Vanaf het treinstation Hlavni:
Als u het station te verlaten en het park rechtsaf. Aan het einde van de weg in het park vindt u een tramhalte Hlavni, op straat Bolzanova. Je neemt lijn 5, 9 of 26 in de goede richting (dus richting de spoorbrug) en stap uit op de tweede halte Lipanska. Als je de tram vertrekt u de straat over te steken, en loop in de tegenovergestelde richting als de tram. De tweede straat rechts, Cimburkova, is onze straat. Wij zijn gevestigd op nummer 8, aan uw rechterhand.

Vanaf treinstation Nadrazi Holesovice:
In dit station u hop op de rode metrolijn voor drie haltes en vertrekken op Hlavni station.If het station verlaat u en voer het park rechtsaf. Aan het einde van de weg in het park vindt u een tramhalte Hlavni, op straat Bolzanova. Je neemt lijn 5, 9 of 26 in de goede richting (dus richting de spoorbrug) en stap uit op de tweede halte Lipanska. Als je de tram vertrekt u de straat over te steken, en loop in de tegenovergestelde richting als de tram. De tweede straat rechts, Cimburkova, is onze straat. Wij zijn gevestigd op nummer 8, aan uw rechterhand.

* Als u ervoor kiest om een ​​taxi te nemen, neem nota van de volgende tarieven: - vanaf het station Hlavni, moet het tarief ongeveer 100-150 CZK. Vanaf het treinstation Nadrazi Holesovice, moet het tarief ongeveer 200-250 CZK. Vanaf het busstation Florenc, moet het tarief ongeveer 100-150 CZK. Vanaf de luchthaven, moet het tarief ongeveer 600-700 CZK zijn
 • Waarde voor uw geld 9.5
 • Beveiliging 9.6
 • Plaats 8.9
 • Personeel 9.8
 • Sfeer 9.7
 • Properheid 9.6
 • Faciliteiten 9.5
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.