X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel One Prague

Cimburkova, 8, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


95%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 97%Personeel
  • 96%Sfeer
  • 94%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
1) Als u de terminal verlaat in Prague Airport vang je bus AE (Airport Express). Inleveren op de laatste halte (Hlavni).
Zie aanwijzingen van het centraal station hieronder.
2) Als je de terminal te verlaten in Prague Airport vang je bus nummer 119 met de richting Dejvicka. Dit is ook de naam van de laatste plek waar je vertrekt. Hier kunt hop op de groene metrolijn A en stap uit op de vijfde halte genaamd Muzeum. In deze stop je zal veranderen aan de rode metrolijn C. U stapt uit op de eerste halte van de rode lijn, Hlavni. Als u het station verlaten en het park rechtsaf. Aan het einde van de weg in het park vindt u een tramhalte Hlavni vinden, op straat Bolzanova. Je neemt lijn 5, 9, of 26 in de juiste richting (dus richting de spoorbrug) en stapt u uit op de tweede halte Lipanska. Als je de tram vertrekt u de straat over te steken, en loop in de tegenovergestelde richting als de tram. De tweede straat rechts, Cimburkova, is onze straat. Wij zijn gevestigd op nummer 8, aan uw rechterhand.
3) Als je geen zin hebt om met behulp van het goedkope openbaar vervoer, kunt u ook gebruik maken van een shuttle service die we kunnen regelen voor u (stuur dan een e-mail of bel).

Vanaf het busstation Florenc:
Hop op naar de rode lijn richting Haje en stap uit op de eerste halte genaamd Hlavni. Als u het station verlaten en het park rechtsaf. Aan het einde van de weg in het park vindt u een tramhalte Hlavni vinden, op straat Bolzanova. Je neemt lijn 5, 9, of 26 in de juiste richting (dus richting de spoorbrug) en stapt u uit op de tweede halte Lipanska. Als je de tram vertrekt u de straat over te steken, en loop in de tegenovergestelde richting als de tram. De tweede straat rechts, Cimburkova, is onze straat. Wij zijn gevestigd op nummer 8, aan uw rechterhand.

Vanaf het treinstation Hlavni:
Als u het station verlaten en het park rechtsaf. Aan het einde van de weg in het park vindt u een tramhalte Hlavni vinden, op straat Bolzanova. Je neemt lijn 5, 9, of 26 in de juiste richting (dus richting de spoorbrug) en stapt u uit op de tweede halte Lipanska. Als je de tram vertrekt u de straat over te steken, en loop in de tegenovergestelde richting als de tram. De tweede straat rechts, Cimburkova, is onze straat. Wij zijn gevestigd op nummer 8, aan uw rechterhand.

Vanaf het treinstation Nadrazi Holesovice:
In dit station u hop op de rode metrolijn voor drie haltes en vertrekken op Hlavni station.If u het station verlaten en het park rechtsaf. Aan het einde van de weg in het park vindt u een tramhalte Hlavni vinden, op straat Bolzanova. Je neemt lijn 5, 9, of 26 in de juiste richting (dus richting de spoorbrug) en stapt u uit op de tweede halte Lipanska. Als je de tram vertrekt u de straat over te steken, en loop in de tegenovergestelde richting als de tram. De tweede straat rechts, Cimburkova, is onze straat. Wij zijn gevestigd op nummer 8, aan uw rechterhand.

* Als u ervoor kiest om een ​​taxi te nemen, raden wij u aan de volgende tarieven: - vanaf het station Hlavni, moet het tarief ongeveer 100-150 CZK. Vanaf het treinstation Nadrazi Holesovice, moet het tarief ongeveer 200-250 CZK. Vanaf het busstation Florenc, moet het tarief ongeveer 100-150 CZK. Vanaf de luchthaven, moet het tarief ongeveer 600-700 CZK zijn