X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Olet

Havliekovo nam. 10, Prague 3, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Weg van centraal station
Allereerst moet je minstens 24Kč tram ticket (geldigheid 30 minuten) te kopen en gaan buiten het gebouw. Zodra u uit, sla rechtsaf en ga door kleine park ca .. 50 meter naar de tramhalte. Neem de tram No.5 of 9 en stap uit de tweede halte 'Lipansk'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot u het hostel te bereiken.

Weg van het station Holeovice
Allereerst moet je minstens 24Kč tram ticket (geldigheid 30 minuten) te kopen en gaan buiten het station naar de tramhalte. Neem de tram richting No.5 'Olansk Hrbitovy' en stap uit na een aantal stops in station genaamd 'Lipansk'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot u het hostel te bereiken.

Weg van de luchthaven Ruzyně
Allereerst moet je minstens 32Kč tram ticket (geldigheid 90 minuten) te kopen en gaan buiten de luchthaven hal naar de bushalte. Neem de bus niet. 119 of 254 en ga naar de laatste stop 'Dejvick'. Vervolgens neemt u de metro richting Depo Hostivař '. Stap uit op station 'Flora', waar u de tram richting No.5 'Hlavn ndra' kan nemen en uitstappen op de 2e halte in station genaamd 'Lipansk'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot u het hostel te bereiken.

Met de auto vanuit Brno (D1, E50, E65), Cesk Budějovice (E55 naar D1, E50, E65) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden blijven op de hoofdweg (5.května en dan Legerova) richting centrum tot u passeert centraal station (rechts). Eerste afslag richting Ikov. Ga door twee verkeerslichten (recht) aan de Husitsk straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten gaat u rigth om Prokopova straat. Na ca. 200 meter rechtsaf naar 'Havlčkovo nměst' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel is het niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)

Met de auto van Teplice (D8, E55), st nad Labem (D8, E55) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden blijven op de hoofdweg (V Holeovičkch) en uitgang naar het centrum naast de rivier (Wilsonova) over de brug. Tweede afslag richting Ikov. Ga door twee verkeerslichten (links) naar de Husitsk straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten gaat u rigth om Prokopova straat. Na ca 200 meter rechtsaf naar 'Havlčkovo nměst' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel is het niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)

Met de auto vanuit Pilsen (D5, E50) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden blijven op de hoofdweg richting het centrum, verder over de rivier door Ječn straat en linksaf naar Legerova straat. Wanneer u passeert centraal station (rechts). Eerste afslag richting Ikov. Ga door twee verkeerslichten (recht) aan de Husitsk straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten ligths rigth wenden tot Prokopova straat. Na ca 200 meter rechtsaf naar 'Havlčkovo nměst' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel is het niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)