X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Olet

Havliekovo nam. 10, Prague 3, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


68%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 65%Beveiliging
  • 68%Plaats
  • 68%Personeel
  • 65%Sfeer
  • 64%Properheid
  • 65%Faciliteiten

Vertaald door Google Weg van het centraal station
Allereerst moet je minstens 24Kč tram ticket (geldigheid 30 minuten) te kopen en gaan buiten het gebouw. Als je eenmaal uit, draai rechts en ga door klein park ca. .. 50 meter naar de tramhalte. Neem de tram nr. 5 of 9 en stap uit de tweede halte 'Lipanská'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot aan het hostel te bereiken.

Weg van het treinstation Holesovice
Allereerst moet je minstens 24Kč tram ticket (geldigheid 30 minuten) te kopen en ga buiten het station naar de tramhalte. Neem de tram No.5 richting 'Olsanske Hrbitovy' en stap na verschillende haltes in station genaamd 'Lipanská'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot aan het hostel te bereiken.

Weg van de luchthaven Ruzyně
Allereerst moet je minstens 32KC tram ticket (geldigheid 90 minuten) te kopen en gaan buiten de luchthaven hal naar de bushalte. Neem de bus. 119 of 254 en ga naar eindhalte "Dejvická '. Neem dan de metro richting 'Depo Hostivař'. Stap uit op station 'Flora', waar u de tram No.5 richting kan nemen 'Hlavni' en stap uit op de 2e halte in station genaamd 'Lipanská'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot aan het hostel te bereiken.

Met de auto vanuit Brno (D1, E50, E65), Česke Budějovice (E55 naar D1, E50, E65) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden verblijf op de hoofdweg (5.května en vervolgens Legerova) richting centrum tot je passeert centraal station (rechts). Eerste afslag naar Zizkov richting. Ga door twee verkeerslichten (recht) aan de Husitská straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten rigth wenden tot Prokopova straat. Na ca. 200 meter rechtsaf naar 'Havlíčkovo náměstí' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel - het is niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)

Met de auto van Teplice (D8, E55), Usti nad Labem (D8, E55) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden verblijf op de hoofdweg (V Holešovičkách) en afrit naar het centrum naast de rivier (Wilsonova) over de brug. Tweede afslag naar Zizkov richting. Ga door twee verkeerslichten (links) naar de Husitská straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten rigth wenden tot Prokopova straat. Na ca 200 meter rechtsaf naar 'Havlíčkovo náměstí' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel - het is niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)

Met de auto vanuit Pilsen (D5, E50) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden verblijf op de hoofdweg richting het centrum, verder over de rivier door Ječná straat en sla linksaf naar Legerova straat. Wanneer u passeert centraal station (rechts). Eerste afslag naar Zizkov richting. Ga door twee verkeerslichten (recht) aan de Husitská straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten ligths rigth wenden tot Prokopova straat. Na ca 200 meter rechtsaf naar 'Havlíčkovo náměstí' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel - het is niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)