Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Olet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Havliekovo nam. 10, Prague 3

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Weg van centraal station
Allereerst moet je minstens 24Kč tram ticket (geldigheid 30 minuten) te kopen en gaan buiten het gebouw. Zodra u uit, sla rechtsaf en ga door kleine park ca .. 50 meter naar de tramhalte. Neem de tram No.5 of 9 en stap uit de tweede halte 'Lipansk'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot u het hostel te bereiken.

Weg van het station Holeovice
Allereerst moet je minstens 24Kč tram ticket (geldigheid 30 minuten) te kopen en gaan buiten het station naar de tramhalte. Neem de tram richting No.5 'Olansk Hrbitovy' en stap uit na een aantal stops in station genaamd 'Lipansk'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot u het hostel te bereiken.

Weg van de luchthaven Ruzyně
Allereerst moet je minstens 32Kč tram ticket (geldigheid 90 minuten) te kopen en gaan buiten de luchthaven hal naar de bushalte. Neem de bus niet. 119 of 254 en ga naar de laatste stop 'Dejvick'. Vervolgens neemt u de metro richting Depo Hostivař '. Stap uit op station 'Flora', waar u de tram richting No.5 'Hlavn ndra' kan nemen en uitstappen op de 2e halte in station genaamd 'Lipansk'. Kijk dan voor pijlen op de stoep en volg ze (overkant van de straat, de trap af ...) tot u het hostel te bereiken.

Met de auto vanuit Brno (D1, E50, E65), Cesk Budějovice (E55 naar D1, E50, E65) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden blijven op de hoofdweg (5.května en dan Legerova) richting centrum tot u passeert centraal station (rechts). Eerste afslag richting Ikov. Ga door twee verkeerslichten (recht) aan de Husitsk straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten gaat u rigth om Prokopova straat. Na ca. 200 meter rechtsaf naar 'Havlčkovo nměst' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel is het niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)

Met de auto van Teplice (D8, E55), st nad Labem (D8, E55) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden blijven op de hoofdweg (V Holeovičkch) en uitgang naar het centrum naast de rivier (Wilsonova) over de brug. Tweede afslag richting Ikov. Ga door twee verkeerslichten (links) naar de Husitsk straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten gaat u rigth om Prokopova straat. Na ca 200 meter rechtsaf naar 'Havlčkovo nměst' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel is het niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)

Met de auto vanuit Pilsen (D5, E50) richting
Nadat u Praag te bereiken via de snelweg te houden blijven op de hoofdweg richting het centrum, verder over de rivier door Ječn straat en linksaf naar Legerova straat. Wanneer u passeert centraal station (rechts). Eerste afslag richting Ikov. Ga door twee verkeerslichten (recht) aan de Husitsk straat onder twee trein bruggen en volgende verkeerslichten ligths rigth wenden tot Prokopova straat. Na ca 200 meter rechtsaf naar 'Havlčkovo nměst' en parkeer uw auto. (Let op: Laat uw auto in de voorkant van het hostel is het niet toegestaan, moet je personeel vragen om het parkeren in het gebouw)

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.