X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hostel Mills Sarajevo

Kaart & Route


86%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 90%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Bus en trein
Als u komt naar het busstation of het treinstation, de beste manier om naar ons te komen is met de tram nummer 1. die is vertrek te treinstation. Het busstation en het treinstation liggen naast elkaar. Een ticket voor een tram die je kunt kopen in een kiosk waar de prijs is 1,60 KM (0,80 eurocent) of in de tram, waar de prijs voor het ticket is 1,80 KM (0,90 eurocent). Vanuit het station ga je met de tram naar het Bascarsija plein (de 8e station van het station). Als je gaat van de tram, ziet u aan uw rechterzijde het hotel Kovaci. Gaan in deze richting en je zult in Kovaci straat komen. Ga deze straat op, draai in de 3e straat links (Dzinina straat). Daarna gaan in de eerste straat aan uw rechterkant (straat Mlini), waar ons hostel is gelegen.

Busstation Oost Sarajevo / Lukavica

Het busstation Oost Sarajevo is ongreveer 12 kilometer van ons hostel. Vanaf het station kunt u bij ons terecht met de taxi. De prijs voor een taxirit zou worden arround 10 euro. De tweede mogelijkheid van het krijgen voor ons is met een trolleybus. De trolleybus station ligt op 100 meter afstand van het busstation Lukavica. Zorg ervoor dat wanneer u de trolleybus dat het de nummer 103 in te voeren. Dobrinja - Austrijski trg. Een ticket voor de trolleybus die je kunt kopen in een kiosk waar de prijs is 1,60 KM (0,80 eurocent) of in de trolleybus, waar de prijs voor het ticket is 1,80 KM (0,90 eurocent). Rijdt u naar het laatste station Austrijski trg en door het verlaten van de bus rijdt u voor de richting van de rivier Miljacka en steek de brug (Latijnse brug of Princip brug). Na het oversteken van de brug en de belangrijkste straat vindt u rechts gaan in de tweede straat en na 100 meter komt u aan bij Bascarsija plein. Bij Bascarsija plein vindt u de straat over te steken door het tramstation en ga rechts in de Kovaci straat. Ga deze straat op, draai in de 3e straat links (Dzinina straat). Daarna gaan in de eerste straat aan uw rechterkant (straat Mlini), waar ons hostel is gelegen.
Luchthaven

Het Sarajevo luchthaven ligt op 12 kilometer afstand van ons hostel. Omdat er geen directe buslijn van de luchthaven naar het centrum van de stad de enige optie is om een ​​taxi te nemen. De prijs van een taxirit is 10 euro.