X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Mills Sarajevo

Kaart & Route


81%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 81%Personeel
  • 69%Sfeer
  • 81%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Bus en trein
Wanneer je naar het busstation of het treinstation, de beste manier om ons te komen is met de tram nummer 1. Dat vertrek te station. Het busstation en het treinstation liggen naast elkaar. Een ticket voor een tram die je kunt kopen in een kiosk waar de prijs is 1,60 KM (0,80 eurocent) of in de tram, waar de prijs voor het ticket is 1,80 KM (0,90 eurocent). Vanaf het station ga je met de tram naar de Bascarsija plein (de 8e station van het station). Wanneer je uit de tram, ziet u aan uw rechterhand het hotel Kovaci. Gaan in deze richting en je zult in Kovaci straat komen. Ga deze straat op, zet dan in de 3e straat links (Dzinina straat). Daarna gaan de eerste straat rechts (straat Mlini), waar onze hostel is gelegen.

Busstation Oost Sarajevo / Lukavica

Het busstation Oost-Sarajevo is ongreveer afstand van ons hostel 12 kilometer. Vanaf het station kunt u bij ons terecht met de taxi. De prijs voor een taxirit zou worden arround 10 euro. De tweede mogelijkheid om naar ons is met een trolleybus. De trolleybus station ligt op 100 meter afstand van het busstation Lukavica. Zorg ervoor dat wanneer u de trolleybus dat het de nummer 103. Dobrinja Austrijski trg in te voeren. Een ticket voor de trolleybus je kunt kopen in een kiosk waar de prijs is 1,60 KM (0,80 eurocent) of in de trolleybus, waar de prijs voor het ticket is 1,80 KM (0,90 eurocent). Rijdt u naar het laatste station Austrijski trg en door het verlaten van de bus rijdt u voor de richting van de rivier Miljacka en steek de brug (Latijnse brug of Princip brug). Na het oversteken van de brug en de belangrijkste straat ga je in de tweede straat rechts en na 100 meter komt u aan bij Bascarsija plein. Bij Bascarsija plein vindt u de straat over te steken door het tramstation en ga rechts in de Kovaci straat. Ga deze straat op, zet dan in de 3e straat links (Dzinina straat). Daarna gaan de eerste straat rechts (straat Mlini), waar onze hostel is gelegen.
Luchthaven

De luchthaven van Sarajevo ligt ver van ons hostel 12 kilometer. Omdat er geen directe buslijn van de luchthaven naar het centrum van de stad de enige optie is om een ​​taxi te nemen. De prijs van een taxirit is 10 euro.