X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Mango

Misenska 68/8, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


88%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 89%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google . Hostel 'Mango' is gelegen in Mensk straat. Het dichtstbijzijnde metrostation is 'Malostranska' - groene metrolijn, gelegen op 5 minuten wandelen in de omgeving van Hostel.

Vanaf het vliegveld: U moet een buslijn 119 nemen en ga naar de laatste bus station - Dejvicka - groene lijn metrostation. Daarna, neem een ​​metro Dejvicka en gaan slechts 2 haltes naar Malostranska. Na het bereiken van Malostranska, Je moet de metro verlaten, en na het nemen van een linker uitgang van de metro, ga dan naar de juiste volgende Klárov straat. Na het krijgen van een kruispunt tussen Letenska en straat U LUZICKEHO SEMINARE, volg straat U LUZICKEHO SEMINARE. Na ongeveer 3 minuten lopen - neem een ​​bocht naar rechts om Misenska straat - in een paar minuten heeft u een Hostel 'Mango' te vinden met een nummer 8 op het gebouw.

Vanaf het centraal station: Neem de metrolijn C (de rode lijn) en ga een halte naar Muzeum. Hier verandert de rode lijn C naar groene lijn A en ga 3 haltes naar Malostranska station volg de richting hierboven.

Vanaf het busstation Florenc: Neem de metrolijn C (de rode lijn) en ga 2 haltes naar Muzeum. Hier verandert de rode lijn C naar de groene lijn A en ga 3 haltes naar Malostranska dan boven volg de aanwijzingen.

Vanaf het Holesovice treinstation: Neem de metrolijn C (de rode lijn) en ga 4 haltes naar Muzeum. Hier verandert de rode lijn C naar groene lijn A en ga 3 haltes naar Malostranska station volg de richting hierboven.

Superior en deluxe appartement bevindt zich op 2 minuten afstand van Misenska straat, waar de sleutels worden overhandigd. Bekijk op Malostranskestraat. Gelegen op 100 meter van de Karelsbrug en een tien minuten lopen van de Praagse Burcht.