X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Mango

Misenska 68/8, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


86%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 90%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google .Eigenschap 'Mango' ligt in Mensk straat. Het dichtstbijzijnde metrostation is 'Malostranska' - groene metrolijn, gelegen op 5 minuten lopen te voet van Hostel.

Vanaf het vliegveld: U moet een buslijn 119 nemen en ga naar de laatste bus station - Dejvicka - groene lijn metrostation. Daarna, neem een ​​metro Dejvicka en gaan slechts 2 haltes naar Malostranska. Na het bereiken van Malostranska, moet je de metro te verlaten, en na het nemen van een linker uitgang van de metro, ga dan naar de juiste volgende Klárov straat. Na het krijgen van een kruispunt tussen Letenska en straat U LUZICKEHO SEMINARE, volgt U luzickeho Seminare straat. Na ongeveer 3 minuten lopen - neem een ​​bocht naar rechts om Misenska straat - in enkele minuten heeft u een eigendom 'Mango' te vinden met een nummer 8 op het gebouw.

Vanaf het centraal station: Neem de metro lijn C (de rode lijn) en ga een halte verder naar Muzeum. Hier verandert de rode lijn C naar groene lijn A en ga 3 haltes naar Malostranska station volg dan boven de richting.

Vanaf het busstation Florenc: Neem de metro lijn C (de rode lijn) en ga 2 haltes naar Muzeum. Hier verandert de rode lijn C om de groene lijn A en ga 3 haltes naar Malostranska volg de aanwijzingen hierboven.

Vanaf het Holesovice treinstation: Neem de metro lijn C (de rode lijn) en ga 4 haltes naar Muzeum. Hier verandert de rode lijn C naar groene lijn A en ga 3 haltes naar Malostranska station volg dan boven de richting.

Parkeren is mogelijk op de straat in de buurt van Hostel Mango met speciale 'blauwe zone parkeerkaart'. De prijs is 600 CZK / nacht / auto. Reserveren is niet noodzakelijk op voorhand.