X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Lodi

Via Oristano, 14, Rome, Italië

Kaart & Route


88%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 98%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Van treinstation Termini (centraal station)

-Neem de bus 105 (halte is buiten het station, aan de Piazza dei Cinquecento - bus richting heet Grotte Celoni); uitstappen bij de zesde halte, genaamd Casilino / GALLARATE (de halte bevindt zich tegenover een gele benzine station Het is twee haltes na het Piazza di Porta Maggiore, een plein met een grote Romeinse boog in het midden) zal het 10 minuten met de bus meer of minder; Zodra je uit de bus, blijven lopen in dezelfde richting van de bus, na 100 meter rechts passeren door de bogen van het aquaduct en je krijgt bij de Piazza Lodi; houden van het aquaduct achter u, onze straat begint vanaf de linkerkant van het plein (zie een kleine benzine station op de hoek), wij zijn bij VIA ORISTANO 14

-Met de taxi duurt het ongeveer 10 minuten en moet 10-15 euro kosten


VANAF luchthaven Fiumicino:
De luchthaven Fiumicino ligt op 35 km ver van Rome westzijde, hebt u twee opties om het hostel te bereiken, raden wij de eerste die gemakkelijker en goedkoper.

1) Trein en Walk / Bus, 45-60 minuten, € 8. Volg de borden 'AI Treni' aan het perron (naast Airport Terminal 3, op loopafstand vanaf elke terminal), je kunt een ticket voor de regionale trein naar ROMA Tuscolana kopen aan het loket, automaten, of tabak winkel in de buurt van de platform. Neem de FMI Metropolitan trein (ook wel FR1) DIRECTION FARA SABINA / ORTE (Noord-Oosten van Rome), en stap uit bij het station Roma Tuscolana, dan kunt u een bus of lopen 10 minuten: de BUS 16 (buiten de trein Station) voor drie haltes, uitstappen op Piazza VILLA FIORELLI (een plein met een parkje); over het plein (achterkant van het Piazza) wandeling langs de Via Crotone tot over VIA ORISTANO, linksaf 10 meter, zijn we op nummer 14! Als je loopt, laat de Tuscolana station achter je en loop rechtdoor tot u een plein genaamd Piazza Ragusa bereiken, steek het plein over en neem de Via Ragusa; na het lopen 7-8 minuten u PIAZZA VILLA FIORELLI (een plein met een parkje) op uw rechterhand; afteryou langs het plein rechtsaf, loop langs de Via Crotone tot over VIA ORISTANO, linksaf 10 meter, zijn we op nummer 14!
Treinen rijden ieder kwartier tot een half uur 6:02-23:02. Er zijn een paar haltes langs de weg en de reistijd is 45 minuten.

2) trein en bus en Walk, 45-60 minuten, € 14. Volg de borden 'AI Treni' aan het perron (naast Airport Terminal 3, op loopafstand vanaf elke terminal), je kunt een kaartje kopen voor de Leonardo Express trein naar Roma Termini aan het loket, automaten, of tabak winkel in de buurt het platform. De trein Leonardo Express is een directe verbinding van FCO Airport naar station Termini; Zodra je bij Roma Termini, volgt u de bovenstaande instructies (van station Termini in)
De treinen rijden elk half uur 6:35-23:35 (luchthaven Fiumicino naar Rome Termini) en elk half uur 5:52-10:52 (Rome Termini naar de luchthaven Fiumicino).

-Met de taxi duurt het ongeveer 40-60 minuten en duurt ongeveer 45-60 euro kosten. Het hostel kan een taxi voor u regelen vanaf het vliegveld, de kosten variëren 45-60 euro (afhankelijk van het aantal personen en de tijd)


De luchthaven Ciampino:

Vanaf de luchthaven Ciampino, kunt u een shuttle bus genaamd Terravision (€ 4, frequentie iedere 20 minuten) en stap uit bij de laatste halte station Termini, het centraal station.
Zodra je bij Roma Termini, volgt u de bovenstaande instructies (van station Termini in).

-Met de taxi duurt het ongeveer 40 minuten en duurt ongeveer 45-60 euro kosten. Het hostel kan een taxi voor u regelen vanaf het vliegveld, de kosten variëren 45-60 euro (afhankelijk van het aantal personen en de tijd)