Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Home Sweet Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Saliha Hadzihuseinovica Muvekia 9

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Als u krijgt van de internationale luchthaven van Sarajevo kunt u de bus nemen vanaf de luchthaven. Verlaat de bus bij de laatste halte Hotel Europa. Ook kunt u een taxi nemen (de prijs is ongeveer 10 euro, maar je moet de prijs te vragen voordat je binnen). Onroerend zoete huis wordt geplaatst op Saliha Hadzihuseinovica Muvekita 9/2.

Als je aankomt van de belangrijkste bus of relivay station neemt u tram 1. Je hebt om eruit te komen op de 5e station, genaamd Drvenija stop. Cros de hoofdstraat en gaan futher ongeveer 200 meter naar de Ferhadija straat draai dan rechts en ga Furter 500 meter in de richting van de oude binnenstad Bascarsija (je moet cros Catedral in een linkerkant) en als je naar de MANGO, rechtsaf in een Saliha Hadzihuseinovica Muvekita straat. Wij Placet een anumber 9.
Als je voorkeur uitgaat naar een taxi gebruikt, de prijs is ongeveer 5 euro.

Als je aankomt van het busstation Oost Sarajevo u kunt komen met de taxi of met een trolleybus. Je moet 300 meter lopen vanaf het busstation Oost Sarajevo naar de trolleybus station op Dobrinja IV. Neem trolleybus No. 103 (Dobrinja-Trg Austrije), en stapt uit de trolleybus naar het laatste station (Trg Austrije), dan zul je de Latijnse brug oversteken van de rivier Miljacka en krijgen in de straat Zelenih Beretki, Wher u linksaf en loop 150 rechtdoor tot u bij City Lounge Bar en aan uw rechterhand vindt u op straat Saliha Hadzihuseinovica. Wij geplaatst No.9.
Als je aankomt met de auto, volg richting naar 'Hotel Evropa'.You kan de parkeergarage van Hotel Europe gebruikt of contac ons om arange de parkeerplaats.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.