X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Home Sweet Home

Saliha Hadzihuseinovica Muvekia 9, Sarajevo, Bosnië-Herzegovina

Kaart & Route


90%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 90%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u krijgt van de internationale luchthaven van Sarajevo kunt u de bus nemen vanaf de luchthaven. Verlaat de bus bij de laatste halte Hotel Europa. Ook kunt u een taxi nemen (de prijs is ongeveer 10 euro, maar je moet de prijs te vragen voordat je binnen). Onroerend zoete huis wordt geplaatst op Saliha Hadzihuseinovica Muvekita 9/2.

Als je aankomt van de belangrijkste bus of relivay station neemt u tram 1. Je hebt om eruit te komen op de 5e station, genaamd Drvenija stop. Cros de hoofdstraat en gaan futher ongeveer 200 meter naar de Ferhadija straat draai dan rechts en ga Furter 500 meter in de richting van de oude binnenstad Bascarsija (je moet cros Catedral in een linkerkant) en als je naar de MANGO, rechtsaf in een Saliha Hadzihuseinovica Muvekita straat. Wij Placet een anumber 9.
Als je voorkeur uitgaat naar een taxi gebruikt, de prijs is ongeveer 5 euro.

Als je aankomt van het busstation Oost Sarajevo u kunt komen met de taxi of met een trolleybus. Je moet 300 meter lopen vanaf het busstation Oost Sarajevo naar de trolleybus station op Dobrinja IV. Neem trolleybus No. 103 (Dobrinja-Trg Austrije), en stapt uit de trolleybus naar het laatste station (Trg Austrije), dan zul je de Latijnse brug oversteken van de rivier Miljacka en krijgen in de straat Zelenih Beretki, Wher u linksaf en loop 150 rechtdoor tot u bij City Lounge Bar en aan uw rechterhand vindt u op straat Saliha Hadzihuseinovica. Wij geplaatst No.9.
Als je aankomt met de auto, volg richting naar 'Hotel Evropa'.You kan de parkeergarage van Hotel Europe gebruikt of contac ons om arange de parkeerplaats.