X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hostel Floreasca

Calea Floreasca, no 19, Boekarest, Roemenië

Kaart & Route


geen rating

0 Recensies
  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Vanaf het centraal station, Gara de Nord, neem de metro (M1 gele lijn) voor 2 stations en stapt u uit bij Stefan cel Mare station.Use de roltrappen, gaat u naar STADION DINAMO exit, en lopen gedurende ca. 5 minuten en op de eerste kruis weg doorkruisen aan de rechterkant te CALEA Floreasca. Blijf aan de linker kant van de weg en bij de tweede straat linksaf, in de buurt van Genin Restaurant, (lopen ca. 10 minuten)
Zoek Hostel Floreasca bij Chili straat, eerste deur rechts op de 1e verdieping.


Vanuit de Henri Coada luchthaven, de de snelbus geen 783 te Piata Victorieiplein, op de 12e stop.From daar neemt u de metro (lijn M1, geel) voor 1 station en stap uit bij Stefan Cel Mare.
Gebruik de roltrappen, gaat u naar STADION DINAMO exit, en loop ca. 5 minuten en bij het eerste kruispunt traverse aan de rechterkant te CALEA Floreasca. Blijf aan de linker kant van de weg en bij de tweede straat linksaf, in de buurt van Genin Restaurant, (lopen ca. 10 minuten)
Zoek Hostel Floreasca bij Chili straat, eerste deur rechts op de 1e verdieping