X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Duo

C/ Rossello 220, Principal, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


85%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 83%Personeel
  • 79%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld
El Prat - Vang de blauwe Aerobus direct buiten de aankomst terminals 1 en 2. De rit is ongeveer 30 minuten. Stap uit bij de laatste halte, Plaça Catalunya. Je zult net buiten het warenhuis El Corte Ingles zijn. Met de winkel aan uw rechterhand, loop Passeig de Gràcia zeven blokken del Rosselló Carrer. Sla linksaf, en loop naar Duo bij Rosselló 220, aan uw linkerhand.
Daarnaast kunt u de groene L3 metrolijn van Plaça Catalunya in de richting Trinitat Nova aan de Diagonal stoppen. Afslag bij Rambla de Catalunya.
Een taxi vanaf het vliegveld duurt ongeveer 25-30 euro.
Gerona - Er zijn bussen van en naar de luchthaven van Girona Estació Nord (hieronder richtingen).
Reus - Er zijn bussen van en naar de luchthaven Reus Estacio Sants (hieronder richtingen).

Vanuit de trein / busstations
Estació Sants of Plaça Catalunya - Neem de groene lijn L3 in de richting van Trinitat Nova Diagonal. Uitgang naar de Rambla de Catalunya.
Estació de Franca - Neem de gele lijn L4 naar de Passeig de Gracia. Afslag bij Vertrek Aragó. Na het verlaten, lopen Passeig de Gràcia (in de richting van de heuvels) 4 blokken naar del Rosselló Carrer. Sla linksaf op Rosselló, en loop naar het einde van het blok. Duo is aan de linkerkant op Rosselló 220.
Estació Nord - Neem de Red L1 lijn metro vanaf de halte Arc de Triomph naar Plaça Catalunya. Transfer naar de Green L3 lijn in de richting van Trinitat Nova Diagonal. Uitgang naar de Rambla de Catalunya.