X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel Dolce Vita

Azhuma 30, Granada, Spanje

Kaart & Route


87%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 94%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 82%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons adres is 'Calle Azhuma' nummer 30.

Vanaf het vliegveld: Met de bus neemt u de Autocares José González bus naar Granada Centro (3 €, 40 minuten), en stap uit bij Puerta Real (Montecarlo Hotel) bij Acera del Darro straat of bij de terminal Plaza Rotary (naast de Conferentie centrum- Palacio de Congresos), die veel dichter bij het hostel.

Vanaf het treinstation: Neem bus LAC van 'Avenida de la Constitucion' (€ 1,20, 10 minuten) en stap uit bij de (Punto Blanco) Bushalte die overloopt van Mercadona de beroemde supermarkt aan het eind van Acera del Darro straat.

Van (Punto Blanco): u zult slechts vijf minuten lopen van het hostel zijn. Gewoon lopen door Mercadona vanaf de achterkant tot aan de Calle San Anton. Dan slaat u rechtsaf de Calle Alhamar en als je eenmaal aan het begin van Alhamar, wordt onze straat Azhuma gewoon parallel aan de linkerkant.

Vanaf het busstation: Neem bus SN1 of SN2 (€ 1,20, 15 minuten) en stap uit bij 'Alhamar, Camino de Ronda 53' bushalte die is in de hoofdstraat Ronda. Vanaf hier neemt u de eerste sreet links 'Calle Alhamar' die parallel aan onze straat is. Neem het en sla rechtsaf bij de tweede straat, 'Calle Pintor Zuloaga'. Vervolgens neemt u de eerste straat links, de Calle Azhuma, 30.

Door het lopen van het centrum kunt u terecht bij 'Acera del Darro' straat waar ook een groot warenhuis aan uw linkerhand genaamd 'El Corte Ingles' (u ziet de naam te zien in een groot, groen bord) en je zult slechts vijf zijn minuten lopen van het hostel.

Het is makkelijker dan het lijkt! Als u problemen hebt bel ons of mail ons.


Hier is een kaart van 'Acera del Darro' naar het hostel: http://g.co/maps/4htva