X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostel City House Sarajevo

Skenderija 68, Sarajevo, Bosnië-Herzegovina

Kaart & Route


87%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 86%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 94%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google UIT DE SARAJEVO INTERNATIONAL AIRPORT

Om van de internationale luchthaven van Sarajevo (SJJ) naar het centrum van de stad waar onze Hostel City House Sarajevo ligt, reist u 11 km. U kunt een taxi nemen, omdat er geen directe openbaar vervoer vanaf de luchthaven naar het centrum van de stad. De prijs van de taxi service is een maximum van 15 euro, enkele reis. Als u op zoek bent naar een goedkopere overdracht, contact met ons op via e-mail. Hostel ligt in de buurt van het Nationaal Theater.

UIT DE SARAJEVO STATION EN BUS STATION

Naar onze Hostel City House Sarajevo om van het spoor-en het busstation kunt u de tram nemen geen 1. Het tramstation ligt tegenover het treinstation / busstation. De prijs van het ticket is 0. 80 Euro voor een persoon. De afstand van de Sarajevo trein-en busstation naar het hostel ligt op slechts 3 km, en het duurt ongeveer 15 minuten om er te komen. U moet uitstappen op de halte genaamd Postkantoor - Glavna pošta, die de vierde station van het treinstation / busstation. Vervolgens steekt u de brug genaamd Čobanija die is gelegen in de voorkant van het station aan de rechterkant en ga over de brug 50 meter van de tramhalte en op de tweede kruising in de voorkant van een moskee linksaf en loop ongeveer 50 meter waar op uw rechterhand ziet u het Hostel zien. U kunt ook een taxi nemen vanaf het treinstation / busstation die kost 5 euro.

* Bij het nemen van een taxi vanaf het centrale busstation en het treinstation, niet meer dan 5 euro of 10KM niet betalen in lokale valuta, per taxi, one-way naar het hostel. De taxichauffeur kan proberen om je meer in rekening brengen, maar doe dit niet te accepteren! Als ze proberen je meer te laden, kunt u bellen met de politie (122).

Vanaf het busstation Oost-Sarajevo (Istočno Sarajevo, Republiek Srpska
)
Dit is het busstation waar de meeste bussen van Montenegro en Servië komen, en het is ongeveer 12 km afstand van Hostel City House Sarajevo. U kunt een taxi nemen voor de prijs van 10 euro, of u kunt 300 meter lopen naar het Dobrinja kwartaal - aan de trolleybus station te komen en koop een kaartje voor 0, 80 euro per persoon. Met de trolleybus rijdt u tot de halte genaamd Čobanija en wanneer u de trolleybus verlaat gewoon verder in dezelfde richting tot 50 meter lopen en aan uw rechterkant ziet u het hostel zien.

*** Bij het nemen van een taxi van Sarajevo Airport of uit het oosten busstation genaamd Lukavica, niet meer dan 10 euro of 20KM niet betalen in lokale valuta, per taxi, one-way naar het hostel. De taxichauffeur kan proberen om je meer in rekening brengen, maar doe dit niet te accepteren! Als ze proberen je meer te laden, kunt u bellen met de politie (122).

Bij het gebruik van het openbaar vervoer moet u een kaartje bij de kiosk naast de tramhalte, of bij de chauffeur. U moet uw kaartje af te stempelen als je eenmaal aan boord van het gebruik van de validatiing machine in de tram. Als u dit niet doet zul je een boete 25KM. Uw ticket is alleen geldig voor een enkele reis, niet meerdere reizen.