X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hostel Bekuo San Jose

Were are located 100 meters south and 25 meters we, San Jose, Costa Rica

Kaart & Route


82%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 70%Plaats
  • 89%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld zijn er een paar opties:

1. Taxi: Nadat u uw bagage te verzamelen en door de douane gaan, zul je door een paar van automatische deuren passeren. Het kan in het begin een beetje overweldigend zijn met iedereen schreeuwen, 'Taxi! Taxi ', maar maak je geen zorgen over het krijgen van geript-off, zolang je in een officiële taxi: zij zijn de oranje taxi's die worden gevoerd aan de voorkant. Ze worden gebruikt om een ​​vast tarief in rekening brengen, maar nu lopen ze de meter, dus het moet kosten rond de 26 $ - $ 30 of 13-15000 colones.

2. Bus en Taxi: Na het verlaten van de luchthaven, gaat u naar de andere kant van de parkeergarage (u merkt het wanneer je buiten komt). Daar vindt u een bus die zegt San Jose op de voorkant te vangen. Met de bus tot aan de laatste halte, als de bus blijft gaan dan was het niet de laatste halte. Vanaf daar is het best om een ​​taxi te nemen naar het hostel. Geef ze het adres van onze pagina (San Pedro, Los Yoses de la Subaru 100 metros sur y 25 metros al Oeste) ... dat het gek klinkt, maar het zal je hier. De bus kost minder dan 500 colones ($ 1), moet je colones, en de taxi mag niet meer dan 2.500 colones ($ 5) gekost.