X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostal Barrera

Calle de Atocha 96, 2�, Madrid, Spanje

Kaart & Route


79%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 93%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 67%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de metro:
Vanaf de luchthaven neemt u lijn 8 (roze) naar Nuevos Ministerios, neem dan lijn 6 (grijs) een halte naar Cuatro Caminos, dan over op lijn 1 (hemelsblauw). Neem deze in de richting van Valdecarros en stap uit bij Anton Martin en Atocha (niet Atocha Renfe). Calle de Atocha is tegenover het Atocha station, waardoor er van af. Straatnaamborden op de hoeken aan de kant van gebouwen. Metro rijdt 6:00-01:00.

Als je aankomt bij Terminal 4 of Terminal 4 S: TRAIN CERCANIAS, Line C1 naar het treinstation Atocha. Zodra u aankomt op station Atocha, op zoek naar Atocha straat (AUB niet te verwarren met de Ronda de Atocha, deze is tegenovergestelde richting) je moet lopen op de heuvel voor 10 minuten

Met de bus (NIEUW): Het kost 5, op slechts 3 haltes naar station Atocha en 45 minuten te krijgen (denk dat dit is afhankelijk van het verkeer, maar laten we zeggen dat het een goede optie om een ​​eerste beeld van Madrid te krijgen). Het is een gele bus die Express Airport zegt stad center.Once je aankomt bij station Atocha je moet lopen op de heuvel voor 10 minutes.We zijn aan de linkerkant van Atocha st. als je loopt de heuvel De bus naar Atocha rijdt van 06:00 tot 23:30. Tussen de bushaltes in Cibeles Sq. waar moet je ofwel de metro of taxi nemen om onze plek te krijgen.

Met de taxi:
Het is een vast tarief naar het centrum van 30 € alle taksen inbegrepen, geen extra's stad. Vraag uw ontvangst als u meer dan dit tarief te betalen en controleer of het rijbewijs wordt geschreven.