X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hostal Arroyo

Mano de Hierro n�18, Granada, Spanje

Kaart & Route


85%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 87%Personeel
  • 76%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google Hoe Hostal Arroyo te krijgen:
Met de auto:
In de buurt van Granada van de snelweg E-902/A-44 afslag 128 naar Center-Mndez Nez, bij de rotonde neemt u de afslag met de richting naar het Plaza del Guitarrista Manuel Cano-Center, aan de linkerkant moet de Hipercor Shoping Center. Ga rechtdoor voor 300 meter tot voorbij Hotel Granada Center, aan uw rechterhand, en ongeveer 100 meter later krijgt u een splitsing zien, afslag rechts en ga linksaf wanneer u de prohido signaal te bereiken. Nu bent u in de Calle Rector Lopez Argueta verder langs totdat je aankomt bij het einde waar je de kerk ziet voor u, hier slaat u rechts op San Juan de Dios straat en meteen linksaf op San Jerónimo straat, verder langs deze straat en op de eerste bocht linksaf, het is Arandas straat, en ten slotte draai de tweede straat links in Mano de Hierro straat te gaan.
Met de bus komen: Lopend vanaf het busstation is ver, is het beter om een ​​bus of taxi nemen.
Met de bus: De bushalte naar het centrum bevindt zich buiten het busstation aan de linkerkant, naast de taxistandplaats. Neem bus nummer 3 of 33 naar Gran via n 3, 1,20 per stuk, 8-10 min op de bus, stapt uit bij deze bushalte, is Gran Via n 3 (deze halte ook bekend als la Parada del Triunfo) terug te gaan een paar meter linksaf de San Juan de Dios straat en je zult het Pension Arroyo vinden in de vijfde hoek aan de linkerkant.
Met de taxi: 9-11EUR, 10-12 min. De taxistandplaats bevindt zich buiten het busstation aan de linkerkant.
Met de trein komt: Lopend vanaf het station het is heel dichtbij, 12-15 minuten. Buiten het station gaan omhoog totdat u de hoofdweg (Constitucin Avd), hier slaat u rechts en verder langs deze Avd tot je een ronde te bereiken met een Spaanse vlag in het centrum, weer rechtsaf om verder door de San Juan de Dios bereiken straat. U vindt de Pension Arroyo vinden in de vijfde hoek aan de linkerkant.
Met de bus: buiten het station omhoog gaan totdat u de hoofdweg (Constitucin Avd) te bereiken, slaat u rechtsaf lopen 50m en je zult de bushalte, bus nummer 3 of 33 naar Gran via n 3, 1,20 EUR per , 3-5 min op de bus, stapt uit bij deze bushalte, Gran Via n 3 (deze halte is ook bekend als la Parada del Triunfo) gaan terug op een paar meter linksaf de San Juan de Dios straat en u zal het Pension Arroyo vinden in de vijfde hoek aan de linkerkant.