X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hop Inn on Carnarvon

9/F James S. Lee Mansion, 33 - 35 Carnarvon Road, (entrance on Prat Ave.), Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong

Kaart & Route


90%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 97%Personeel
  • 81%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 82%Faciliteiten

Vertaald door Google Hop Inn op Carnarvon

VANAF DE LUCHTHAVEN (45 min):

Luchthaven bus A21> Stap uit bij Cameron Road Stop (bushalte nr. 13) en lopen het zuiden (rechts) op Nathan Road> naar het oosten (links) bij de 2e kruising op Humphreys Ave> Steek de 4-weg kruising en ga rechtdoor Hart Ave> Het hostel ingang is in het gebouw naast de 7-Eleven.

Airport Express naar Kowloon Station> Neem de gratis pendeldienst (K3) naar Hyatt Regency Hotel> Neem de lift naar G / F ingang> Turn noordwesten (links) naar Hanoi Road> Turn noordoosten (rechts) op Carnarvon Road> Turn oosten (rechts) op Hart Ave> Het hostel ingang is aan de andere kant van de weg in het gebouw naast de 7-Eleven.

DOOR MTR:
Tsim Sha Tsui Station (3 minuten) - Exit A2> Ga naar het oosten (rechtdoor) op Humphreys Ave> Steek de 4-weg kruising en ga rechtdoor op Hart Ave> Het hostel ingang is in het gebouw naast de 7-Eleven.

East Tsim Sha Tsui Station (10 min) - Exit N2> Ga noordwesten (rechtdoor) over Hanoi Road> Turn noordoosten (rechts) op Carnarvon Road> Turn oosten (rechts) op Hart Ave> Het hostel ingang is aan de andere kant van de weg in het gebouw naast de 7-Eleven.

VANAF Hunghom TREINSTATION - VIA DE TREIN NAAR / VAN CHINA (15 min):
Ga naar de hoofdterminal lobby> Neem de West Rail Line (richting van Tuen Mun)> Uitstappen bij East Tsim Sha Tsui Station> Volg richting boven.

VAN CHINA & veerhaven van Macau (13 min):
Sla zuiden (rechts) bij de hoofdingang van het terminal gebouw> Loop langs Canton weg> Draai het oosten (links) naar Haiphong Road> Pass Nathan Road knooppunt op Humphrey Ave> Steek de 4-weg kruising en ga rechtdoor op Hart Ave> Het hostel entree is in het gebouw naast de 7-Eleven.