X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar HongKong City Guesthouse

7/F, D3 Chungking Mansions, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong

Kaart & Route


73%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 73%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 79%Personeel
  • 64%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 64%Faciliteiten

Vertaald door Google Ter herinnering: In Chung King Mansion, zijn er vijf blokken (A, B, C, D en E), we zijn in Blok D 10th Floor!
Locatie gids:

1. Airport Bus: Bus naar de luchthaven is de meest populaire methode om naar Chungking Mansions. De Airbus Station is gelegen nabij Hall B op de Aankomsthal niveau (niveau 5) van Hong Kong International Airport. Vind de bus staan ​​voor A21 Luchthaven Hung Hom KCR-station Route. Vindt u een kaart van de terminal te zien. Er is meestal een line-up van ongeveer 10. De bus vertrekt ongeveer om de 10-15 minuten. Een tarief is HK $ 33. Als je op de bus, moet u eerst uw bagage veilig dan vindt een zitten op het lagere niveau. In 40 -90 minuten (afhankelijk van het verkeer) bereikt u de bushalte No.14 - Midden Road, Nathan Road. (1e zijnde de luchthaven). Omdat de dienst de tijd van A21 is 5:00-23:59, kunt u N21 bus naar de luchthaven te gebruiken op dezelfde plaats en stoppen bij dezelfde bushalte als u aankomst Hong Kong na 00:00 uur.

Zodra je uit de bus, de rug weg, het duurt ongeveer 30 seconden te voet. U kunt de Chung King Mansions voorzijde ingang aan uw rechterhand. U zult de grote tv-scherm te plakken op de muur van Chungking Mansions zien. Wanneer u ervoor dat u bij Chung King Mansions, wandeling in de Blok D (net dicht bij de Chungking Mansions voorste ingang). U kunt twee lift te zien, neemt u de linker zijde een, (halte oneven nummers verdieping), drukt u op de vloer knop 10e, wanneer u uit, sla rechtsaf en u ziet onze receptie moet worden binnen uw zicht.