X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Home of the Great Wall

2km away from Mutianyu Great Wall, Huairou District, Beijing, China

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google PRIVÉ TRANSPORT:

Als u bekend bent met de route zijn, dan kunt u rijden naar Mutianyu Grote muur. U vindt Huis van Great Wall restaurant is gelegen langs de hoofdweg naar Mutianyu. Als je niet bekend bent met de route vervolgens volgt u de onderstaande aanwijzingen.
* Let op dat je niet hoeft te zo ver als het stedelijk gebied van Huairou gaan. Huis van Grote Muur is in het zuidwesten van de rotonde bij Mutianyu, en slechts zes minuten rijden van de parkeerplaats bij de Grote Muur.
Volg de aanwijzingen naar Chengde ("承德") op de Beijing-Chengde Expressway, en neem afslag # 13 genaamd 'Beitai Lu' ("北 台 路") (richting 'Kuangou "/" 宽 沟 ") van de snelweg. Passing 3 verkeerslichten, houd het rijden in de richting van Kuangou (宽 沟) en je zal een bruin bord lezen 'Mutianyu' ("慕田峪") te zien. Daar slaat u rechtsaf richting Mutianyu, en komt u door 2 dorpen. Na ongeveer 4,2 km, ziet u boven een blauw bord te lezen 'Beizhai' ("北 宅"), veel bomen aan de linkerkant en een drogende rivier aan uw rechterhand. Gelieve verder langs deze hoofdweg.
Na 2.7km vindt u de 'Gans en Duck Ranch "(" 鹅 和 鸭 农庄 ") aan uw linkerkant passeren en je zult zien' Huairou Tourist Information Centre '(' 怀柔 旅游 信息 中心") komen vooruit. Blijf alsjeblieft in de rechter rijstrook van de hoofdweg.
Kort na dit punt vindt u de poort van Ren Golf Ji Hills ("人 济 高尔夫 山庄") aan uw linkerhand, doorgeven en verder rijden naar Mutianyu ("慕田峪"), die, zoals het teken geeft, is 15km vooruit. Gelieve vertragen door het dorp. Ongeveer 4.2km langs de Golf Ren Ji Hills, zal u tot een duidelijke T-splitsing komt, kunt u linksaf naar 'Mutianyu' ("慕田峪") en u een bord dat zegt 'Welcome to Bohai Town' ("zie 欢迎来到 渤海 镇 "). Na ongeveer 9 km langs de hoofdweg en je zult zien Huis van Great Wall's logo op uw rechterkant. Sla rechtsaf en volg de weg de heuvel op naar onze parkeerplaats.

MET DE BUS:

1. DIRECT BUS 936
Van april tot november (hoogseizoen) is er een directe bus - BUS 936 - die vertrekt vanaf Dongzhimen station en gaat direct naar Mutianyu Great Wall. Bus 936 vertrekt om 07:00, 08:00 en 09:00. Dezelfde bus vertrekt Mutianyu bij Parking Lot 3 om 2:00, 03:00 en 04:00 om terug te gaan naar direct Dongzhimen.

2. BUS 916 tot Huairou
Bus 916 naar de bladeren van Dongzhimen station elke 10 tot 15 minuten Huairou. Zodra u aankomt in Huairou, vraag de chauffeur om u te laten uit bij Beidajie ("北 大街").
Van Bei Da Jie heb je 2 opties:
1) Neem een ​​taxi naar Mutianyu. Vraag de chauffeur om u naar XinShuanQuan Restaurant, dat aan de voet van de heuvel waar het resort ligt. Een enkele reis met een taxi mag niet meer dan RMB 60 kost.
2) Steek de straat over en neem bus 916 naar dongtai die gaat naar de Mutianyu Rotonde. Zodra je daar aankomt, zult u het hotel logo op uw rechterhand.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op het huis van de Grote Muur!