X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Home Youth Hostel

Calle la Lonja 4, Valencia, Spanje

Kaart & Route


92%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 96%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
Er is een metro-dienst tussen 06.00 en 23.55 van de luchthaven naar het centrum van de stad. In het centrum krijg je uit bij Xativa, net tegenover het treinstation Valencia Nord. Het duurt ongeveer 20 minuten om er te komen. U kunt ook een taxi die kost ongeveer tussen de 15 en 20 euro en duurt ongeveer 15 minuten duren.

Vanaf het treinstation Valencia Nord
Ongeveer 10 minuten lopen. Vanaf de hoofduitgang van het station Valencia Nord loopt u rechtdoor naar de Plaza del Ayuntamiento. Loop langs de fontein (laat het aan uw rechterhand) tot u bij de Citibank. Neem de Avenida Maria Cristina, gelegen aan uw linkerhand, totdat u de Centrale Markt te bereiken. Aan uw rechterhand ziet u de oude zijde markt Lonja de la Seda. Neem de trap naast de Lonja. Op het einde, net voordat je de Plaza del Collado bereiken ziet u aan uw linkerhand Home Youth Hostel.

Vanaf het treinstation Joaquin Sorolla:
Buiten bij de hoofduitgang ziet u een geel / zwarte bus, die is gratis bij uw treinkaartje, die u meeneemt naar het treinstation Valencia Nord. U kunt ook lopen 10 minuten na de nummers totdat u het treinstation van Valencia Nord te bereiken. Vanaf daar volgt u onze aanwijzingen van het treinstation Valencia Nord.

Vanaf metrostation Xativa:
Volg onze aanwijzingen van het treinstation van Valencia Nord.

Vanaf het busstation:
Neem bus nummer 8 buiten het busstation en stap uit bij Plaza de la Reina. Aan uw rechterhand ziet u een McDonald's. Neem Calle Correjeria (die naast McDonald's) tot het klaar is, sla dan linksaf de Calle de la Purisima. Ga rechtdoor de Calle de la Estam.Vieja totdat u een klein plein genaamd Plaza del Dr Collado bereiken. Eenmaal op het plein, zie je Cafe Blankita en Bar El Kiosco aan uw linkerhand. Op de tegenoverliggende gebouw zie je de Home Youth Hostel logo. Het hostel bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw.