X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Home Made Hostel

Teréz krt. 22. 1/7 (Oktogon), Budapest, Hongarije

Kaart & Route


96%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 98%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google We zijn zeer gemakkelijk te bereiken vanuit alle richtingen.

Van Nyugati treinstation

Als je aankomt op Nyugati station, zou je ofwel moeten nemen op 5 minuten lopen van Oktogon of spring op tram 4 of 6 en ga een halte naar Oktogon. De hostels ingang is tegenover de tramhalte. Kijk voor nummer 22. Wij zijn gelegen tussen 'Maraton' sportkleding winkel en 'millennium' boekhandel. U vindt een kleine groene Home-Made Hostel teken recht boven de klokken, evenals een groter teken aan de wand aan de rechterzijde bevindt wanneer u de hoofdingang. Loop de binnenplaats door de poort, loop 5 meter en dan rechtsaf. Loop de trap op en dan de trap weer naar de eerste verdieping en ga dan rechtsaf. Reistijd: 5-10 minuten. Reizen tarief: je nodig hebt om een ​​enkel ticket dat kost 320 HUF (1,2 EUR) te kopen.

Vanaf treinstation Keleti

Drie opties

1 Metro (inclusief een overdracht)
2 Metro en tram (inclusief een overdracht)
3 Taxi

1 Metro

Neem metrolijn 2 (M2, rode lijn) en ga naar Deak tr. Verander voor M1, ga drie haltes en stap uit bij Oktogon. Wanneer u Oktogon bereikt, op zoek naar Burger King. Wij zijn op 50 meter van Burger King langs de hoofdweg (Terez Korut), tussen 'Maraton' sportkleding winkel en 'millennium' boekhandel. Kijk voor nummer 22. U vindt een kleine groene Home-Made Hostel teken recht boven de klokken, evenals een groter teken aan de wand aan de rechterzijde bevindt wanneer u de hoofdingang. Loop de binnenplaats door de poort, loop 5 meter en dan rechtsaf. Loop de trap op en dan de trap weer naar de eerste verdieping en ga dan rechtsaf. Reistijd: 15-20 minuten. Reizen tarief: je nodig hebt om een ​​ticket te kopen voor 320 HUF (1,2 EUR).

2 Metro en tram

Neem M2 (rode lijn) naar Blaha Lujza tr (een halte). Wanneer je uit de metro, op zoek naar richting 'Moskouplein tr'. Neem tram 4 of 6. Ga drie haltes in de richting van 'Moskouplein tr'. De derde stop is Oktogon. Het hostel ligt tegenover de tramhalte. Kijk voor nummer 22. Wij zijn gelegen tussen 'Maraton' sportkleding winkel en 'millennium' boekhandel. U vindt een kleine groene Home-Made Hostel teken recht boven de klokken, evenals een groter teken aan de wand aan de rechterzijde bevindt wanneer u de hoofdingang. Loop de binnenplaats door de poort, loop 5 meter en dan rechtsaf. Loop de trap op en dan de trap weer naar de eerste verdieping en ga dan rechtsaf. Reistijd: 15-20 minuten. Reizen tarief: je nodig hebt om een ​​transfer ticket kopen voor 490 HUF (1,8 EUR).

3 Taxi

Indien u dit wenst, kunt u een taxi van tevoren te regelen door ons heen. NIET een taxi. Prijs is 14-16 euro per transfer.

Van Dli station

Twee opties

1 Metro (inclusief een overdracht)
2 Taxi

1 Metro

Neem M2 naar Deak plein. Dan veranderen voor M1 en ga drie haltes in de richting van Mexiki t. Stap uit bij Oktogon.When u Oktogon bereikt, op zoek naar Burger King. Wij zijn op 50 meter van Burger King langs de hoofdweg (Terez Korut), tussen 'Maraton' sportkleding winkel en 'millennium' boekhandel. Kijk voor nummer 22. U vindt een kleine groene Home-Made Hostel teken recht boven de klokken, evenals een groter teken aan de wand aan de rechterzijde bevindt wanneer u de hoofdingang. Loop de binnenplaats door de poort, loop 5 meter en dan rechtsaf. Loop de trap op en dan de trap weer naar de eerste verdieping en ga dan rechtsaf. Reizen tarief: je nodig hebt om een ​​ticket te kopen voor 320 HUF (1,2 EUR). Reistijd: 20-25 minuten.

2 Taxi

Indien u dit wenst, kunt u een taxi van tevoren te regelen door ons heen. NIET een taxi. Transfersom is 6-8 euro.

Vanaf de luchthaven, Terminal 1

Vier opties

1 Bus en metro (inclusief twee transfers)
2 Taxi
3 Luchthaven shuttle bus
4 Luchthaven pendeltrein

1 Bus en metro

Neem de bus nummer 200 naar de ondergrondse terminal (Kőbnya-Kispest). Take M3 (blauwe lijn) en ga naar Dektr, waar de drie metrolijnen kruisen. Change for M1 en reizen drie haltes in de richting van Mexiki t: u bent nu op Oktogon. Wanneer u Oktogon bereikt, op zoek naar Burger King. Wij zijn op 50 meter van Burger King langs de hoofdweg (Terez Korut), tussen 'Maraton' sportkleding winkel en 'millennium' boekhandel. U vindt een kleine groene Home-Made Hostel teken recht boven de klokken, evenals een groter teken aan de wand aan de rechterzijde bevindt wanneer u de hoofdingang. Loop de binnenplaats door de poort, loop 5 meter en dan rechtsaf. Loop de trap op en dan de trap weer naar de eerste verdieping en ga dan rechtsaf. Reistijd: 60-75 minuten. Reizen tarief: je moet twee losse kaarten kopen voor 640 HUF (€ 2,3) en gebruik een op de bus en vervolgens de andere op de metro.

Belangrijk: zorg ervoor dat wanneer je uit de luchthaven zijn gekomen, u uw ticket koopt, hetzij uit een machine of in de bus bij het instappen. Als je je kaartje kopen bij het instappen van de bus, proberen om een ​​aantal veranderingen hebben van tevoren omdat de bestuurder niet in staat zijn om verandering te geven. Reistijd: 60-75 minuten.

2 Taxi

We kunnen een airport pick-up voor je organiseren voor € 16 per auto. Als je een taxi te regelen voor u, laat het ons weten ten minste twee dagen van tevoren.

3 Luchthaven shuttle bus

Als je eenmaal zijn gegaan door de douane, op zoek naar 'Airport Minibus' borden. Aanmelden voor de reiziger lijst en betalen aan de klanten bureau. Reizen tarief is 2.990 HUF (€ 10,5) voor een enkele reis en 4.990 HUF (€ 17,8) voor terugkeer. Voor de een is het goedkoper dan de taxi.

4 Luchthaven pendeltrein

Airport shuttle treinen zijn nu in werking tussen Ferihegy 1 (Terminal 1) en Nyugati station. Treinen stoppen voor de deur van de terminal. De trein eindigt bij Nyugati centraal station. Voor een routebeschrijving van het station, zie Nyugati station hierboven. Voor tijdschema, kijk voor info op de luchthaven. Reizen tarief is 300 HUF (€ 1,1). Reistijd: 20-22 minuten,

Vanaf de luchthaven, Terminal 2

Vier opties

1 Bus en metro (inclusief twee transfers)
2 Taxi
3 Luchthaven shuttle bus
4 Bus en airport shuttle trein (inclusief een overdracht)

1 Bus en metro

Neem de bus nummer 200 naar de ondergrondse terminal (Kőbnya-Kispest). Take M3 (blauwe lijn) en ga naar Dektr, waar de drie metrolijnen kruisen. Change for M1 en reizen drie haltes in de richting van Mexiki t: u bent nu op Oktogon. Wanneer u Oktogon bereikt, op zoek naar Burger King. Wij zijn op 50 meter van Burger King langs de hoofdweg (Terez Korut), tussen 'Maraton' sportkleding winkel en 'millennium' boekhandel.

U vindt een kleine groene Home-Made Hostel teken recht boven de klokken, evenals een groter teken aan de wand aan de rechterzijde bevindt wanneer u de hoofdingang. Loop de binnenplaats door de poort, loop 5 meter en dan rechtsaf. Loop de trap op en dan de trap weer naar de eerste verdieping en ga dan rechtsaf. Reizen tarief: je moet twee losse kaarten kopen voor 640 HUF (€ 2,3) en gebruik een op de bus en vervolgens de andere op de metro.

Belangrijk: zorg ervoor dat wanneer je uit de luchthaven zijn gekomen, u uw ticket koopt, hetzij uit een machine of in de bus bij het instappen. Als je je kaartje kopen bij het instappen van de bus, proberen om een ​​aantal veranderingen hebben van tevoren omdat de bestuurder mogelijk niet in staat om u terug te betalen. De reistijd naar het hostel: 75-90 minuten.

2 Taxi

We kunnen een airport pick-up voor je organiseren voor € 19 per auto. Als je een taxi te regelen voor u, laat het ons weten ten minste twee dagen van tevoren.

3 Luchthaven shuttle bus

Als je eenmaal zijn gegaan door de douane, op zoek naar 'Airport Minibus' borden. Aanmelden voor de reiziger lijst. U moet betalen bij de klant bureau. Reizen tarief is 2.990 HUF (€ 10,5) voor een enkele reis en 4.990 HUF (€ 17,8) voor terugkeer. Voor de een is het goedkoper dan de taxi.

4 Bus en airport shuttle trein

Neem de bus nummer 200 naar Terminal 1. Hier stapt u over op de shuttle trein. Treinen stoppen voor de deur van de terminal 1 gebouw. De trein eindigt bij Nyugati treinstation. Voor een routebeschrijving van het station, zie Nyugati station hierboven. Voor tijdschema, kijk voor info op de luchthaven. Reizen tarief: 620 HUF (€ 2,2). Reistijd: 45-60 minuten.

Van Npliget busstation

Twee opties

1 Metro (inclusief een overdracht)
2 Taxi

1 Metro

Internationale bussen komen aan de Npliget busstation. Neem M3 en neem de trein die gaat naar de richting van 'jpest Vroskzpont'. Stap uit bij Dektr. Change for M1 en ga drie haltes in de richting van Mexiki t en stap uit bij Oktogon. Wanneer u Oktogon bereikt, op zoek naar Burger King. Wij zijn op 50 meter van Burger King langs de hoofdweg (Terez Korut), tussen 'Maraton' sportkleding winkel en 'millennium' boekhandel. Kijk voor nummer 22.

U vindt een kleine groene Home-Made Hostel teken recht boven de klokken, evenals een groter teken aan de wand aan de rechterzijde bevindt wanneer u de hoofdingang. Loop de binnenplaats door de poort, loop 5 meter en dan rechtsaf. Loop de trap op en dan de trap weer naar de eerste verdieping en ga dan rechtsaf. Reizen tarief: 320 HUF (€ 1,1). Reistijd: 25-30 minuten.

2 Taxi

Indien u dit wenst, kunt u een taxi van tevoren te regelen door ons heen. NIET een taxi. Reizen tarief: 1500 1800 HUF (5-6 euro).