X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hello I'm Local Boutique Hostel

Spiegelstraat 4, Haarlem, Nederland

Kaart & Route


95%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 99%Personeel
  • 94%Sfeer
  • 99%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Hallo ik ben Lokaal is gelegen in het centrum van de stad in een rustige buurt, 4 minuten lopen van het centrale plein, de Grote Markt.

WAARSCHUWING Parkeren in de straten rond Hallo ik ben Lokaal is vooral voor de lokale bewoners. Zeker kunt u uw auto in de voorkant om drop off uw spullen en een routebeschrijving naar gratis parkeerplaatsen. Zorg ervoor dat de persoon met de meeste gevoel van richting rijdt als de straten zijn niet eenvoudig. Maak je geen zorgen, ik zal u een kaart te geven en te helpen. Zorg ervoor dat u laat het me weten als je wilt betalen voor het parkeren, dan heb ik wat makkelijker opties.

Mijn straat is een doodlopende straat dus vertel de taxichauffeur of uw GPS om naar Spaarnwouderstraat 80 om je af te zetten.
Zoals ik in een gebied, gebouwd in 1600, toen ze geen auto hadden, parkeergelegenheid beperkt is en vooral voor de lokale verblijfsvergunningen. Maak je geen zorgen want er zijn een aantal gratis parkeerplaatsen in de Amsterdamse Buurt dat is een 5 min lopen. Om er te komen rijden in de Teylerstraat. Neem de eerste afslag links naar Zuidpolderstraat en vinden van een parkeerplaats direct aan uw linkerhand. Parkeren is hier gratis. Als deze vol is, verder op Zuidpolderstraat en neem de tweede straat links. Er is een grotere gratis parkeerplaats aan het eind (GPS: Severijnsstraat). Een andere optie is het einde van de Teylerstraat, alleen aan de linkerkant. Bekijk mijn kaart dat P met de gratis parkeerplaatsen heeft.

Betaald parkeren is mogelijk tussen de nummers 37 en 43 in de Spaarnwouderstraat of in de betaalde parkeergarage De Appelaar.

Of kom gewoon met het openbaar vervoer en een fiets huren om de omgeving te verkennen. Afhankelijk van hoe snel je lopen het zal je niet meer dan 15 minuten om uw goede nachten neem slapen van het treinstation. Onderweg passeer je een aantal grote foto OPP's als de meest gefotografeerde brug in de stad waar je nodig hebt om over te steken om mij te vinden. Routebeschrijving vanaf het station: Neem de Jansweg en Bakenessergracht. Wees ervan bewust dat deze brug toont alleen als u de wandeling optie op Google maps gebruiken.

Vliegen in? Neem bus 300, de trein naar Haarlem via Amsterdam Sloterdijk of boek een taxi. Nog steeds problemen met het vinden van mij? Wees niet verlegen en geef me een gesprek, ik zal u de weg wijzen.