X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hello Chengdu International Youth Hostel

No.211, Section 4, First Ring Road North, Chengdu, China

Kaart & Route


86%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 79%Plaats
  • 89%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google - Van het Noordstation StationOption 1: Buslijn 34 (2RMB elk) Gelieve loop rechtdoor tot je bij de eerste kleine weg als je loopt het station. Sla rechtsaf lopen ongeveer 150m, dan zul je de stad busstation aan uw rechterhand side.Take No 34, uitstappen bij YiHuanLu BeiSiDuan (一环路 北 四段) Bus Stop (4e halte). Als je uit, dan kunt u op zoek naar een kruispunt dat is 20 meter weg terug en youll vinden een tankstation aan de overkant van de straat. We staan ​​aan dezelfde kant van de patrouille station langs de eerste ringweg. Gelieve steek de straat over naar tankstation kant en loop vooruit naar west richting voor ongeveer 150m vindt u ons (grote Chinese stijl houten poort en lantaarn) te vinden.
Optie 2: E-mail of bel ons voor de pick-up service (dan dient dit ten minste een dag voor, als u e-mail, zullen wij antwoorden bevestigen): De servicekosten bedragen 20 RMB voor een mini-busje.
- Van Chengdu Dong treinstation (The East Station)
Optie 1:. Neem de stadsbus No.2 (2RMB) en stap uit bij Liang jia Xiang (梁 家巷) op ongeveer 30 minuten rijden, in deze halte uit te kijken naar het tankstation aan de overkant van de straat Sim is ongeveer 200 meter van het tankstation (aan dezelfde kant) naar het westen (beiden op Yihuanlu (一环路)) Bel ons als u ons niet kunt vinden! Tel :028-83355322
Optie 2: Taxi: De kosten zijn rond 35RMB (Rond 30 minuten). U kunt de taxichauffeur te vragen om ons te bellen voor de richting van. Gewoon voor het geval adviseren wij u niet eens worden over een prijs voor je vertrekt, altijd vragen om de meter gebruikt en een ontvangstbewijs krijgen (als je naar iets in de taxi te verlaten, zou de ontvangst van uw verificatie)
Optie 3: E-mail of bel ons voor de pick-up service (dan dient dit ten minste een dag voor, als u e-mail, zullen wij antwoorden bevestigen): De servicekosten bedragen 40RMB voor een mini-busje.
- Vorm Xin nan Mannen busstation (de toeristische bus midden) Neem bus No.28 en stap uit bij de eerste Ring Rd. Noord, 4 sectie (一环路 北 四段), en loop vooruit (naar west richting) voor ongeveer 20m en je zult ons vinden (enorme Chinese stijl houten poort en lantaarn) aan uw rechterhand.
- Van Shuang Liu internationale luchthaven
Optie 1: Luchthaven shuttle bus 303 naar het centrum en neem een ​​stadsbus of een taxi nemen
Wanneer je uit het luchthavengebouw, de Airport Bus 303 is recht voor je. Neem deze bus naar het centrum, en stap uit bij de laatste halte die op Renmin Road 2 Section = RenMinNanLu ErDuan. U krijgt een Minshan Hotel daar (4-sterren hotel hoog gebouw) en er is een bushalte tegenover het hotel.
Neem bus No.99 daar en stapt uit de bus bij LiangJiaXiang (梁 家巷) bushalte die komt net na een grote kruising. Als je uit, loop een stukje terug naar de grote kruising (naar zuid richting) en sla linksaf (naar west richting). Er is een Pearl International Hotel in deze hoek (aan uw linkerhand). Dan na het lopen ongeveer 1 km vindt u ons (grote Chinese stijl houten poort en lantaarn) aan uw linkerhand.
Of u kunt ook een taxi nemen vanaf het centrum en en het kost ongeveer Y12 naar ons hostel.
Optie 2: Als u van plan bent om een ​​taxi vanaf het vliegveld nemen, kunnen we ook een auto te halen u regelen. Dit maakt het makkelijker voor u om ons hostel te vinden, en je hoeft ook geen zorgen te maken over het feit dat bedrogen.