X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Harmonia

Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


94%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 98%Personeel
  • 96%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de internationale luchthaven Tom Jobim (Galeo):

BUS: Neem de PREMIUM bus naar Ipanema en stap uit bij 'Sol Ipanema Hotel' gelegen aan het strand laan. Wandeling 3 blokken Rua Vinicius de Moraes of Rua Farme de Amoedo totdat u Rua Baro da Torre waar we zijn gevestigd op nummer 175, nummer 18. Leftside van de kleine straat, in de rug te bereiken. De busrit duurt 1,5 uur en kost R $ 14,65

Taxi kost ongeveer R $ 120 en het duurt ongeveer. 45 minuten. Een goedkoper alternatief is buiten de aankomsthal te gaan en krijgen een gele taxi hetzij van de lijn buiten de terminal, ze gaan op de meter en zou max laden. R $ 80.


Vanaf Rios busstation (Rodoviria-Novo Rio):
Bus met AC (R $ 12), bedrijf PREMIUM (duurt ongeveer 45 minuten naar 1 en 1/2 uur), uitstappen in Ipanema bij Farme de Amoedo en loop naar Rua Baro da Torre. Taxi is ongeveer R $ 45 en is makkelijk mee te nemen uit de aankomsthal waar sprake is van een georganiseerde taxi service tegen een betaalbare prijs.

Wanneer je aankomt op de Rua da Torre Baro N175 is er een poort, overdag is het open, zodat alleen je hand in te zetten en draai de knop, loop dan naar beneden op de linker huis 18 en aanbellen als de de deur niet open. Als het hek op slot gewoon bellen het inter telefoon naar links (het zegt Harmonia casa 18 op het) en we komen en open. Merk op dat er vandaag de dag zijn tal van thuis verblijf in ons kleine straat, ons huis is nummer 18 en is aan het einde aan de linkerkant, hebben we een groene deur. Zorg ervoor dat u bent aangekomen bij ons niet één van de buren!