X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Harmonia

Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


92%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 99%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 94%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de internationale luchthaven Tom Jobim (Galeo):

BUS: Neem de REAL bus naar Ipanema en stap uit bij 'Sol Ipanema Hotel' gelegen aan het strand laan. Wandeling 3 blokken Rua Vinicius de Moraes of Rua Farme de Amoedo totdat je Rua Baro da Torre waar we zijn gevestigd op nummer 175 te bereiken. De busrit duurt 1,5 uur en kost R $ 13

Taxi kost ongeveer R $ 120 en duurt ca.. 45 minuten. Een goedkoper alternatief is buiten de aankomsthal te gaan en een taxi ofwel van de Aerotaxi of Aerocoop bedrijven, ze gaan op de meter en zou max laden. R $ 70.


Van Rios busstation (Rodoviria-Novo Rio):
Bus met AC (R $ 5), onderneming REAL (duurt ongeveer 45 minuten), uitstappen in Ipanema bij Farme de Amoedo en loop naar Rua Baro da Torre. Taxi is ongeveer R $ 45 en is makkelijk mee te nemen uit de aankomsthal waar sprake is van een georganiseerde taxi service tegen een betaalbare prijs.

Wanneer je aankomt op de Rua Baro da Torre N175 is er een poort, overdag is geopend dus gewoon naar uw hand niet in de knop te zetten en te draaien, loop dan naar beneden op de linker huis 18 en aanbellen als de deur niet open. Als het hek op slot net ring de inter telefoon naar links (het zegt Harmonia casa 18 op het) en we komen en open. Let op dat er tegenwoordig veel gastgezinnen in ons straatje, hebben alle Land Vlaggen opknoping buiten, hebben we een vlag en een Zweeds (blauw met een geel kruis).
* Zorg ervoor dat u bent aangekomen bij ons niet een van de buren!