X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Happy Hostel

Kurzgasse 2, Wenen, Oostenrijk

Kaart & Route


66%Klassement

  • 68%Waarde voor uw geld
  • 75%Beveiliging
  • 71%Plaats
  • 71%Personeel
  • 56%Sfeer
  • 59%Properheid
  • 65%Faciliteiten

Vertaald door Google Hoe ga je HappyHostel vinden?

Als je aankomt met de trein naar het westen station (Westbahnhof), zie je in de voorkant van de 'Gürtel' straat. Steek deze over en dan rechtsaf de hand en volg deze voor ongeveer 200 meter tot aan het hoge gebouw van Hotel IBIS. Net voor het hotel gaat u linksaf in de Kurzgasse. Volg deze ongeveer 50 meter en je ziet aan uw linkerhand HappyHostel (huis nr. 2, hoek om Aegidigasse).

Tijdelijke sommige internationale treinen aankomen op het station Meidling. Neem de metro geen. 6 richting Floridsdorf, de 4e halte is Westbahnhof.

Als je aankomt met de trein naar het centraal station (Hauptbahnhof), neem tram 18 aan de voorzijde - richting Urban-Loritz-Platz - en ga naar de Marihilfer Gürtel stop. Steek de weg over en volg de Kurzgasse aan de linkerkant van het Ibis Hotel voor ongeveer 50 metes tot huis nr. 2.

Als u met de auto komt, volg de borden 'Gürtel', 'Gürtel West' en Westbahnhof '. Op de Mariahilfer Gürtel westelijke richting station draai naar rechts na de Hotel Ibis net voor het Hotel Leonardo. Je komt in de Aegidigasse en op de volgende hoek rechterhand zie je de Kurzgasse.

Let op: Er is betaald parkeren in de voorkant van het gebouw en in de hele wijk (werkdagen 09:00-10:00). Zaterdag, zondag en feestdagen zijn gratis.

De Apollo garage ligt op slechts 10 minuten lopen.

Als je aankomt met het vliegtuig naar Wenen luchthaven Schwechat neem de luchthaven transfer bus naar het westen station (Westbahnhof) en dan de bovenstaande aanwijzingen volgen.

Als je aankomt met het vliegtuig naar de luchthaven van Bratislava nemen de shuttle bus naar Wenen / Erdberg en gaan met de metro U3 naar het Westbahnhof en volg de aanwijzingen hierboven.

Als je aankomt met het internationale busstation Wenen Erdberg, neem U3 naar het Westbahnhof en volg de aanwijzingen hierboven.