X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Happy Hostel

Kurzgasse 2, Wenen, Oostenrijk

Kaart & Route


75%Klassement

  • 70%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 85%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 63%Properheid
  • 73%Faciliteiten

Vertaald door Google Hoe vind je HappyHostel?

Als je aankomt met de trein op het westen station (Westbahnhof) zie je aan de voorkant van de 'Grtel' straat. Steek deze over en draai rechts en volg deze voor ongeveer 200 meter tot aan het hoge gebouw van Hotel IBIS. Vlak voor het hotel gaat u linksaf de Kurzgasse. Volg het ongeveer 50 meter en je ziet aan de linkerkant HappyHostel (huisnr. 2, hoek tot Aegidigasse).

Tijdelijke veel internationale treinen aankomen op het station Meidling. Neem metro geen. 6 richting Floridsdorf, de 4e halte is Westbahnhof.

Als je aankomt met de trein naar het zuiden station (nieuw: Hauptbahnhof), neem tram 18 aan de voorzijde - richting Urban-Loritz-Platz - en ga naar de Marihilfer Grtel stop. Steek de weg over en volg de Kurzgasse in de linkerkant van het Hotel Ibis voor ongeveer 50 metes tot n 2.

Als u met de auto komt, volgt u de borden 'Grtel', 'Grtel West' en Westbahnhof '. Op de Mariahilfer Grtel westelijke richting station draai naar rechts na het Hotel Ibis net voor het Hotel Leonardo. Je komt in de Aegidigasse en op de volgende hoek rechts zie je de Kurzgasse.

Let op: Er is betaald parkeren in de voorkant van het gebouw en in de hele wijk (werkdagen 9:00-10:00). Zaterdag, zondag en feestdagen zijn gratis.

De Apollo garage ligt op slechts 10 minuten lopen.

Als je aankomt met het vliegtuig naar Wenen luchthaven Schwechat nemen de luchthaven transfer bus naar het westen station (Westbahnhof) en dan heb je de aanwijzingen te volgen hierboven.

Als je aankomt met het vliegtuig naar de luchthaven van Bratislava met de shuttlebus naar Wenen / Erdberg en gaan met de metro U3 naar het Westbahnhof en boven volg de aanwijzingen.

Als je aankomt met de internationale busstation van Wenen Erdberg, neem U3 tot Westbahnhof en volg de aanwijzingen hierboven.