X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Happy Dragon Courtyard

No51,Dongsi Jiutiao, Dongcheng District, Beijing, China

Kaart & Route


82%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 85%Plaats
  • 87%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 82%Properheid
  • 73%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: No51, Dongsi Jiutiao, Chaoyang District, Beijing.
Adres in het Chinees: 北京市 东城区东四 九 条 51 号

Van Zhangzizhonglu metrostation op lijn 5, verlaat door het zuid-oosten uitgangshek C. Loop dan net om de hoek op de hoofdweg Dongsibeidajie tot aan de ingang gewoon aan uw linkerhand in de bewegwijzerde Dongsi JiuTiao Hutong. Loop rechtdoor verder voor ongeveer 3 minuten (youll passeren ander hostel en ook, net voor onze ingang aan de linkerkant van de straat, een vintage zwarte sedan sedan auto, een overblijfsel uit de communistische tijd) en je ziet ons bord en zie rode voordeur entree met twee sierlijke stenen leeuwen die trots wacht buiten. Als die te laat in de nacht / vroege ochtend, kunt u bellen naar de deurbel.

AIRPORT - Vanaf het vliegveld een taxi kost rond de 100-130 RMB. Als alternatief kunt u de luchthaven shuttle trein naar Dongzhimen metro te nemen, neem dan de metro lijn 2 een station west naar Yonghetempel station, dan overstappen op lijn 5 en zuidwaarts twee stops om af te sluiten op Zhangzizhonglu station. Dit zal 27RMB kosten.

BEIJING STATION Vanaf het Beijing centraal station kunt u de metro lijn 2 nemen een halte west naar Chongwenmen station en daar overstappen op lijn 5 en naar het noorden 4 haltes naar de halte Zhangzizhonglu (tickets zijn 2RMB). Volg dan de aanwijzingen zoals hierboven.

WEST STATION - Van Beijing West station het het makkelijkst om een ​​taxi te nemen voor ongeveer 25 RMB.

PEKING ZUIDSTATION - neem metrolijn 4 naar Xidan metrostation, dan overstappen op lijn 1 naar oost 4 haltes reizen naar Dongdan station, vervolgens transfer naar lijn 5 naar het noorden 3 haltes reizen naar Zhangzizhonglu station, daarna volgen als hierboven de aanwijzingen.

(Als u ons niet kunt vinden, geef ons een seintje.)