X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Han Tang Inn Hostel

NO.7 Nan Chang Xiang, South of Xincheng Square, Xi'an, China

Kaart & Route


92%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 94%Personeel
  • 92%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij zijn zeer gunstig gelegen.
Chinese adres: 西安市 新城 广场 南侧 南 新 街 南 长 巷 7 号
Engels adres: No.7 Nanchang Xiang (Alley) Xincheng Guang Chang (Square) Nan Xin Jie (straat)

Let op: er zijn 2 treinstations, hoewel de meerderheid komt op Xian treinstation, enkele (normaal gesproken de hogesnelheidstreinen) komt op Xian North Train Station

Van XIAN STATION: steek de weg over en neem bus No.603, stap uit bij de 3e halte (XING CHENG GUANG CHANG 新城 广场). Steek de weg naar het plein, verder door plein en langs de straat bewegwijzerde NAN XING JIE 南 新 街 (straat), vervolgens rechtsaf voor het passeren van de Darling Hotel ondertekenen dit is een smalle straat (Nan Chang Xiang 南 长 巷) die zult u geleid naar ons hostel, op slechts 200 meter aan uw linkerhand!

Van XIAN treinstation Noord: neem de metro lijn 2 (veruit de gemakkelijkste route!) En stap uit bij de Zhonglou Zhan (Bell Tower) station (het is dezelfde lijn). Vertrekken vanaf Exit D die zal je loopt uit op de Big North Street (Bei Da Jie 北 大街), ziet u een straat bewegwijzerde Xi Yi Lu 西 一路 net achter de metro uitgang. Loop deze straat en neem de eerste straat links en vervolgens de eerste straat rechts, die laat je wandelen in Nan Chang Xiang 南 长 巷. Volg de straat voor 200 meter en u vindt ons duidelijk op uw rechterhand.


Vanaf het vliegveld: Zorg ervoor dat je op de shuttle bus die aankomt bij de Bell Tower (voor Melody Hotel) Dit is de belangrijkste bus maar er zijn verschillende anderen!.

Uw airport shuttle bus zal komen aan de zuidelijke kant van de Big West Street (Xi Da Jie), langs deze weg, na de verkeerslichten in de richting van de voor de hand liggende Klokkentoren in het centrum van Xian. Hier vindt u een onderdoorgang die u onder de klokkentoren en alle andere uitgangen van de belangrijkste wegen te vinden. Volg de tunnel tot je de North Street, East Exit. Zorg ervoor dat je de afslag Oost niet het Westen! Volg dan deze Big North Street (Bei Da Jie) nemen de eerste weg rechts bewegwijzerde Xi Yi Lu 西 一路, gevolgd door de eerste linker dan de eerste weer rechts, die laat je wandelen in Nan Chang Xiang 南 长 巷. Volg de straat voor 200 meter en u vindt ons duidelijk op uw rechterhand.
.