X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar HI - San Francisco - Downtown Hostel

312 Mason Street, San Francisco, Verenigde Staten

Kaart & Route


87%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 87%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google *** Let op: Er is nog een hostel dat ook ligt aan Mason Street, op slechts 2 blokken ten zuiden van ons. We hadden verschillende gasten inchecken onrechte in op het verkeerde hostel. Moet u ervoor zorgen dat je op de juiste plaats - 312 Mason Street (tussen Geary en O'Farrell). Kijk voor de Hostelling International logo's buiten onze ingang.

Vanaf het vliegveld:
Door BART: Neem een ​​BART trein vanaf de luchthaven naar het station Powell. (Treinen rijden 04:00 tot middernacht op weekdagen, 06:00 tot middernacht op zaterdag, en 08:00 tot middernacht op zon-en feestdagen.) Loop twee blokken ten noorden op Powell Street, slaat u linksaf op O'Farrell Street, sla dan rechtsaf op Mason Street . Het hostel ligt aan de rechterkant.

Met de shuttle: Airport Service Lorrie biedt een gereduceerd tarief van $ 14 per persoon voor een pendeldienst tussen San Francisco International Airport en HI-San Francisco hostels. Neem contact op met het hostel voor meer informatie en reserveringen.

Met de taxi: Er zijn meestal tal van particuliere taxi's beschikbaar op de luchthaven. Kijk voor een officiële taxistandplaats buiten de bagageband. Een rit van SFO naar het hostel zal u terug ongeveer $ 50.

Vanaf het Greyhound station:
Van de Greyhound Station San Francisco Tijdelijke Transbay Terminal, afslag en sla rechtsaf op Folsom. Neem de eerste rechts naar Beale en loop 1 blok. Steek Howard, en vind de MUNI bus # 38 stoppen bij de noordoostelijke hoek van Howard en Beale. Neem de MUNI bus # 38 tot Geary en Powell. Loop westen op Geary voor 1 blok, dan linksaf op Mason. Het hostel ligt in het eerste blok aan uw linkerhand.

Van Amtrak:
Het dichtstbijzijnde treinstation van Amtrak is in Emeryville, maar Amtrak biedt aansluitende bus naar San Francisco. Wanneer u uw treinkaartje te kopen, selecteert u 'San Francisco - Westfield Shopping Center' als uw eindbestemming. Van het winkelcentrum bushalte, lopen twee blokken ten noorden op Powell Street, slaat u linksaf op O'Farrell Street, sla dan rechtsaf op Mason Street. Het hostel ligt aan de rechterkant.

Met de auto:
Van Van Ness Avenue (US 101), rijden ten oosten op Post Street. Sla rechtsaf op Mason Street. Het hostel is twee blokken verderop, aan de linkerkant van de straat.

Park in de laad-zone in de voorkant van het hostel, medewerkers van de receptie zal u naar een permanente parkeerplaats. Verwachten dat rond de $ 20 per dag betalen in een nabijgelegen stuk.