X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar HI - San Francisco - City Center Hostel

685 Ellis Street, CA 94109, San Francisco, Verenigde Staten

Kaart & Route


82%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 65%Plaats
  • 87%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
Door BART: Neem een ​​BART trein vanaf de luchthaven naar het Civic Center station. (Treinen rijden 04:00 tot middernacht op weekdagen, 06:00 tot middernacht op zaterdag, en 08:00 tot middernacht op zon-en feestdagen.) Verlaat het station via de uitgang Plaza VN. Loop over het plein richting stadhuis (de grote koepel-gebouw) en sla rechtsaf op Larkin Street. Loop 5 blokken ten noorden op Larkin, draai dan rechts op Ellis Street. Het hostel is het eerste gebouw aan de rechterkant.

Met de shuttle: Airport Service Lorrie biedt een gereduceerd tarief van $ 14 per persoon voor een pendeldienst tussen San Francisco International Airport en HI-San Francisco hostels. Neem contact op met het hostel voor meer informatie en reserveringen.

Met de taxi: Er zijn meestal tal van particuliere taxi's beschikbaar op de luchthaven. Kijk voor een officiële taxistandplaats buiten de bagageband. Een rit van SFO naar het hostel zal u terug ongeveer $ 50.

GEBRUIK GREYHOUND:
Van de Greyhound Station San Francisco Tijdelijke Transbay Terminal, afslag en sla rechtsaf op Folsom. Neem de eerste rechts naar Beale en loop 1 blok. Steek Howard, en vind de MUNI bus # 38 bushalte aan de noordoostelijke hoek van Howard en Beale. Neem de MUNI bus # 38 tot Geary en Larkin Streets. Cross Geary naar zuid lopen Larkin voor 2 blokken, dan linksaf op Ellis. Het hostel is het eerste gebouw aan uw rechterhand.

GEBRUIK AMTRAK:
Het dichtstbijzijnde treinstation van Amtrak is in Emeryville, maar Amtrak biedt aansluitende bus naar San Francisco. Wanneer u uw treinkaartje te kopen, selecteert u 'San Francisco - Civic Center' als uw eindbestemming. Van het Civic Center bushalte, loop west over UN Plaza richting City Hall (het grote koepelvormige gebouw) en sla rechtsaf op Larkin Street. Loop 5 blokken ten noorden op Larkin, draai dan rechts op Ellis Street. Het hostel is het eerste gebouw aan de rechterkant.

RIJDEN:
Van Van Ness Avenue (US 101), rijden ten oosten op O'Farrell Street. Sla linksaf op O'Farrell Street. Sla rechtsaf op Hyde Street en direct rechtsaf op Ellis Street. Het hostel ligt aan het eind van het blok aan uw linkerhand.

Park in de laad-zone in de voorkant van het hostel; receptie zal u in de buurt om een ​​permanente parkeerplaats. Verwacht te betalen $ 10 per 12 uur.