X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar HI - Point Montara Lighthouse Hostel

16th Street, Highway 1, Montara, Verenigde Staten

Kaart & Route


89%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google RIJDEN
Het hostel ligt op 25 mijl ten zuiden van San Francisco, vlak bij Coastal Highway One op 16th Street, tussen de kleine steden van Montara en Moss Beach. De vuurtoren is niet goed zichtbaar vanaf de weg, en is gelegen aan een bocht in de weg.

Bij het rijden in zuidelijke richting op Highway 1, is het hostel oprit ligt net voorbij het einde van een vangrail - slaat u rechtsaf en rijdt door het hek van de poort naar de parkeerplaats.

Bij het rijden in noordelijke richting op Highway 1, raden we passeren het hostel ingang en draaien rond in Montara, dan is het invoeren van het hostel oprit van de zuidelijke rijbaan.

Er is gratis parkeergelegenheid bij het hostel op een first-come first-served basis.

Met het openbaar vervoer
Van de Daly City BART station, neem SamTrans bus 110 naar het Linda Mar Park en Ride in Pacifica.

Op doordeweekse dagen, neem SamTrans bus 294 uit Pacifica aan Highway 1 en 16th Street. Vertel de chauffeur waar je heen gaat, als 16th Street is niet een automatische stop. Loop naar het noorden 1/2 blok op Highway 1; het hostel ligt aan uw linkerhand.

In het weekend, neem SamTrans bus 17 van Pacifica naar Main en 7 Streets. Loop zuiden op Main (die een voetpad wordt) naar 16th Street en de snelweg voorzichtig oversteken naar het hostel oprit.

VANAF DE LUCHTHAVEN
Door BART: Vanaf de internationale luchthaven van San Francisco nemen BART naar Daly City en boven volg openbaar vervoer richtingen.

Met de auto: Vanaf de internationale luchthaven van San Francisco nemen 101 North naar 380 West naar 280 North naar Highway 1 South (Pacifica afslag). Rijden ten zuiden op Highway 1, het hostel is net ten zuiden van het stadje Montara.

GEBRUIK AMTRAK
Neem Amtrak naar de Richmond (RIC) of Oakland-Coliseum/Airport (OAC) station, neem dan BART naar Daly City en boven volg openbaar vervoer richtingen.