X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar HI-Baltimore

17 West Mulberry Street, Baltimore, Verenigde Staten

Kaart & Route


85%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 85%Personeel
  • 81%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 82%Faciliteiten

Vertaald door Google Algemene informatie over openbaar vervoer
** Check out de nieuwe HOSTEL HIKER deur-tot-deur-busdienst die shuttles reizigers tussen de hostels gebied. Ga naar www.hostelhiker.com voor routes, prijzen en scheduling informatie!
• Een enkele reis is $ 1,60 en de hele dag onbeperkt pas is $ 3,50. Een all-dagkaart is goed voor al het openbaar vervoer - bus, metro, light rail. Controleer de MTA website voor informatie over hoe je naar het hostel vanaf elke locatie. Zie: www.mtamaryland.com
• U mag lightrail en metro passeert bij ligboxen vlakbij stopt schaffen. U hoeft geen gepast geld nodig voor light rail en metro passeert.
• U mag kopen bus passeert als je op de bus. U zult gepast geld nodig.
• Er is een gratis shuttle 'Charm City Circulator' dat gaat naar de meeste belangrijke toeristische bestemmingen in Baltimore City. Voor meer informatie zie www.charmcitycirculator.com
** Check out de nieuwe Hostel Wandelaar hostel-to-hostel busdienst. Ga naar www.hostelhiker.com voor meer details.

Routebeschrijving
• BWI Airport:
1. Light Rail:
 Voor een compleet schema en tijden van de operatie te zien:
http://www.mtamaryland.com/services/lightrail/
 De Light Rail is snel en goedkoop, $ 1,60 enkele reis, $ 3,50 hele dag onbeperkt pas (goed voor alle openbaar vervoer). Het laat direct van de BWI terminal. Een gemiddelde rit naar het Centre Street Stop duurt ongeveer 30 minuten. U kunt kaartjes kopen bij de kassa aan de binnenkant BWI vanwaar de trein vertrekt.
 Als je eenmaal het land volg de borden naar Ground Transportation en de Light Rail (trein symbool) bij BWI. All Light Rail treinen verlaten BWI neemt u mee naar het centrum van Baltimore. Neem de lightrail van BWI naar de Centre Street Light Rail Stop. Loop in de richting van de trein zou gaan en maak uw eerste rechterbocht MONUMENT STREET. Lopen twee blokken en maken een bocht naar rechts Cathedral Street. Lopen drie blokken en maken een bocht naar links MULBERRY STREET. Het hostel de tweede gebouw aan uw rechterhand. Wij zijn gevestigd in een drie verdiepingen bruine stenen. Totale afstand is ½ mijl, of ongeveer 10 minuten.
• Aandachtspunten zijn het Washington Monument, Enoch Pratt Free Library, en de Baltimore basiliek.
2. Taxi:
 Om een ​​taxi nemen vanaf de luchthaven volgt u de borden voor transport en taxi's (auto-symbool). Een gemiddelde rit van BWI naar het hostel kost ongeveer $ 30,00.
3. Shuttle:
 De BWI Super Shuttle biedt reizen naar Downtown 24 uur per dag. Om te reserveren bel 1-800-258-3826 bellen of zien www.supershuttle.com
 De luchthaven biedt service van 03:00 tot middernacht. Om te reserveren bel 1-800-776-0323 bellen of zien www.theairportshuttle.com
• Dulles International Airport:
Naar de internationale luchthaven van Dulles naar Baltimore krijgen het zal u een tot anderhalf uur met de auto, of maximaal drie uur met het openbaar vervoer. Indien beschikbaar, vliegen in BWI zou een veel betere optie zijn.
1. Openbaar vervoer
 Neem de Washington Flyer Dienst (http://www.washfly.com/flyer_bus_schedule.htm) van de internationale luchthaven Dulles naar het West Falls Church metrostation ($ 10,00 enkele reis).
• Een alternatieve route voor het weekend wanneer de MARC trein niet actief is op de DC van West Church Falls naar L'Enfant Plaza halte nemen. Transfer naar de groene lijn naar Greenbelt. Neem de groene lijn naar de Greenbelt Stop en verlaat het metrostation. Stap op bus B30 naar Baltimore Washington International Airport (BWI). Bij BWI krijgen op de Light Rail naar het centrum van Baltimore. Volg de aanwijzingen voor Light Rail hierboven. Totale kosten zouden rond $ 10,00.
 Stap op de metro en neem de Orange Line (richting New Carrollton) naar Metro Center.
 Bij Metro Center vindt u overschakelen naar de rode lijn (richting Glenmont) en stap uit bij Union Station. De totale kosten voor de metro zal rond de $ 2,35 (prijzen kunnen variëren of informatie kan zijn gewijzigd).
 Op Union Station neemt u de MARC trein Penn Line (maandag - vrijdag ONLY, Amtrak op zaterdag en zondag) noordelijke richting naar Baltimore - (http://www.mtamaryland.com/services/marc/schedulesSystemMaps/penn_Sept08% 20.pdf).
 Stap uit bij Penn Station en volg de aanwijzingen van Penn Station hieronder.
• Totale kosten voor MARC trein is $ 7,00 een manier. Amtrak varieert van $ 14,00 naar $ 30,00.
2. Taxi
 Een taxi kost je meer dan $ 100,00 en is geen realistische optie. Dulles is meer dan een uur (maximaal twee uur met verkeer) uit de buurt van Baltimore City.
3. Super Shuttle
 Shuttle service van Dulles kost je $ 90,00 voor de eerste persoon en $ 10,00 elke extra persoon. Zoek de Super Shuttle stand in de luchthaven om deze wijze van vervoer te gebruiken.

• Downtown Greyhound Bus Station:
1. Openbaar vervoer
 Van de Greyhound busstation neemt u de # 27 bus naar de halte nabij Saratoga Street. Loop naar het oosten op Saratoga Street (de nummers worden naar beneden) voor de drie blokken. Sla linksaf naar Liberty Street en loop een blok. Sla rechtsaf naar Mulberry Street. Het hostel is de tweede deur rechts, 17 West Mulberry Street.
 We raden niet aan het lopen van de binnenstad busstation. Het busstation is onlangs iets verhuisd van de stad en is in een industrieel gebied. De wandeling is gemakkelijk genoeg, maar u zal lopen door gebieden die veel oude industriële gebouwen en niet veel mensen op straat hebben.
2. Taxi
 Een taxi vanaf Greyhound kost $ 8,00 tot $ 12,00, afhankelijk van het verkeer.

• Travel Plaza (Greyhound, China Town Bussen):
1. Openbaar vervoer
 Neem de # 20 bus naar het centrum. Stap uit bij de kruising van Fayette en Charles Streets. Loop naar het noorden (bij de doorstroming van het verkeer) op Charles Street voor 3 blokken. Sla linksaf bij Mulberry Street. Het hostel is gelegen nabij de kruising van de kathedraal en Mulberry Streets aan uw linkerhand. Een busrit van het Travel Plaza zal duren ongeveer 40 minuten.
• Sommige China Town Bussen bieden drop off service op 323 Park Avenue. Deze locatie is een blok afstand van het hostel. De manier waarop het werkt is dat je aankomt bij het Travel Plaza en een 15 passagiers van neemt u dan naar de 323 Park Avenue stop. Vanaf die halte loopt u ½ een blok met de doorstroming van het verkeer naar Mulberry Street. Sla rechtsaf op Mulberry Street en loop een blok naar Cathedral Street. Het hostel is de tweede deur rechts na Cathedral Street.

• Megabus * We raden niet aan Mega Bus!
1. U moet lopen vanaf de Whitemarsh Park en Ride to Town Center (vanaf parkeerplaats Sla rechtsaf Honeygo Blvd, linksaf Campbell Blvd, rechtsaf naar Town Center Dr)
2. Neem bus # 35.
3. Stap uit bij SARATOGA en KATHEDRAAL straten.
4. Loop een blok ten noorden van de kathedraal straat (tegen het verkeer) en sla rechtsaf naar Mulberry Street. Hostel is de tweede deur rechts.
• Bout Bus
1. De Bolt Bus zet u af bij Penn Station. Wanneer je uit de bus moet je lopen naar Penn Station (met de doorstroming van het verkeer). De gratis Shuttle en bushalte is op de hoek voordat u de oprit naar Penn Station. Volg de aanwijzingen van Penn Station om naar het hostel.
• MVP Bus
1. De MVP bus zet je af bij North Avenue en Charles Street. Wil je het zuiden op Charles Street (tegen het verkeer in) lopen twee blokken aan te komen bij Penn Station. Lopen voor Penn Station om de hoek van Saint Paul Street naar bussen gaan naar het hostel te vangen. Volg de aanwijzingen van Penn Station om naar het hostel.
• Penn Station
1. Van Penn Station neemt u de # 3 bus naar Saint Paul Street. Bij het verlaten van het station draai naar links en loop naar de ingang van het station. Er is een bushalte op de hoek van het station en Saint Paul Street. De # 3 bus zet je af direct tegenover het hostel op de hoek van Mulberry en de kathedraal Streets. De bus is $ 1,60 een manier of $ 3,50 voor een hele dag door. Een busrit van het station duurt ongeveer 20 minuten.
2. De Charm City Circulator is een gratis shuttle die de hele stad (www.charmcitycirculator.com) loopt. U kunt het ophalen van Penn Station op dezelfde plaats waar u wilt ophalen Bus # 3. U wilt uitstappen op de kruising van Mulberry Street en Saint Paul Street. U loopt de heuvel op Mulberry Street (tegen het verkeer in) voor zowat twee blokken. Het hostel is de tweede naar de laatste deur aan de linkerkant voordat je naar Cathedral Street.
 Summer draaiuren (1 april - 31 oktober)
Maandag-donderdag: 06:30-9: 12:00
Vrijdag: 06:30 tot middernacht
Zaterdag: 09:00-midnight
Zondag: 09:00-9: 12:00
 Winter draaiuren (1 november - 31 maart)
Maandag-donderdag: 06:30-8: 12:00
Vrijdag: 06:30 tot middernacht
Zaterdag: 09:00-midnight
Zondag: 09:00-8: 12:00
3. Als u voor een wandeling Penn Station is 12 blokken, of een mijl (1,6 km) van het Hostel. Wandel richting het zuiden op Charles Street (tegen de stroom van het verkeer). Zodra u voorbij het Washington Monument ga je nog twee blokken en sla rechtsaf naar Mulberry Street. Het hostel ligt aan uw linkerhand - 17 West Mulberry Street. De wandeling naar Charles Street is een mooie wandeling en je krijgt een aantal winkels en restaurants te zien die u later wilt bezoeken.
4. Een taxi vanaf Penn Station kost $ 5,00 tot $ 7,00, afhankelijk van het verkeer.
• Met de auto
1. Komende vanuit het zuiden (Washington DC) u wilt 95 nemen naar Exit 53-395 Noord naar Downtown / Martin Luther King Blvd. Blijf naar links richting 'Downtown'. Zodra u afslag naar rechts en ga met de stroom van het verkeer naar de rechtsaf Conway Street. Maak uw eerste linksaf Charles Street. Volg Charles Street voor 10 blokken en maken een bocht naar links Franklin Street. Maak uw eerste LINKS af van Franklin Street naar Cathedral Street. Maak uw eerste LINKS af van Cathedral Street op Mulberry Street. Het hostel is de 2e deur van de kathedraal Street 17 West Mulberry Street.
 Een alternatieve route van Washington DC is de Baltimore Washington Parkway uit DC nemen. U vindt deze volgen naar Baltimore. Als je eenmaal voorbij Orioles Stadium je wilt een rechts maken op Pratt Street. Gaan over drie blokken en maken een bocht naar links Charles Street. Volg Charles Street voor 10 blokken en maken een bocht naar links Franklin Street. Maak uw eerste LINKS af van Franklin Street naar Cathedral Street. Maak uw eerste LINKS af van Cathedral Street op Mulberry Street. Het hostel is de 2e deur van de kathedraal Street 17 West Mulberry Street.
2. Vanuit het noorden (Philadelphia, NYC) nemen 95 zuid tot afrit 53 -53 - 395 North naar Downtown / Martin Luther King Blvd. Blijf naar links richting 'Downtown'. Zodra u afslag naar rechts en ga met de stroom van het verkeer naar de rechtsaf Conway Street. Maak uw eerste linksaf Charles Street. Volg Charles Street voor 10 blokken en maken een bocht naar links Franklin Street. Maak uw eerste LINKS af van Franklin Street naar Cathedral Street. Maak uw eerste LINKS af van Cathedral Street op Mulberry Street. Het hostel is de 2e deur van de kathedraal Street 17 West Mulberry Street.
3. Vanuit het noorden (I83). Blijf op de 83 South naar Baltimore City. Neem afrit 5 van Maryland Avenue (de afslag is een scherpe bocht naar rechts en dan een stop licht). Sla linksaf off van de afrit bij het stoplicht naar Maryland Avenue. Ga verder door de stad op Maryland Avenue voor 1 mijl. Je zal naar beneden gaan een heuvel (passerende Walters Art Museum aan uw linkerhand) en vervolgens een steile heuvel. Steek over Franklin Street en maak uw eerste links de Mulberry Street. Het hostel is de 2e deur in van Cathedral Street (Maryland Ave. Verandert in Cathedral Street), 17 W Mulberry Street.
4. Komende vanuit het westen (Pittsburgh, Ohio) nemen 70 Oost tot 695 South richting 'Essex'. Volg 695-95 Noord. Krijgen op 95 Noord en volg de aanwijzingen gegeven wanneer vanuit het zuiden (nummer 1)
• PARKEREN
1. We hebben beperkte parkeergelegenheid achter het hostel voor $ 8 per nacht. De parkeerplaats wordt bewaakt 24 uur per dag met videobewaking. De parking is dubbel parkeren, zodat u wordt gevraagd om uw sleutels bij de receptie in het geval we uw voertuig te verplaatsen. Voertuigen groter dan een sedan (bestelwagens, grote vrachtwagens, enz.) wordt in rekening gebracht voor twee parkeerplaatsen ($ 16).
2. Straat parkeren is beschikbaar op $ 1 per uur, maar tijdens de spitsuren is er geen parkeergelegenheid in de straten. Als het parkeren van uw auto op de straat zich bewust zijn van de tekenen. Slepen is afgedwongen in de binnenstad en het een steile boete van $ 260 brengt. Een aantal garages zijn beschikbaar in het gebied en ze variëren van $ 8 tot $ 20 per dag (u betaalt dat elke keer dat je komen en gaan). U moet behouden parkeren als je wilt parkeren gebruiken achter het Hostel.