Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Baltimore

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.0
 • Beveiliging 9.1
 • Plaats 9.1
 • Personeel 8.9
 • Sfeer 8.5
 • Properheid 8.8
 • Faciliteiten 8.5

Plaats

17 West Mulberry Street

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Algemene informatie over openbaar vervoer
** Check out de nieuwe hostels HIKER deur-tot-deur busdienst dat reizigers tussen het gebied hostels shuttles. Ga naar www.hostelhiker.com voor routes, prijzen en plannen van informatie!
Een one-way pas is $ 1,60 en de hele dag onbeperkt pas is $ 3,50. Een all-dagpas is goed voor al het openbaar vervoer - bus, metro, light rail. Controleer de MTA website voor informatie over hoe u het hostel vanaf elke locatie te krijgen. Zie: www.mtamaryland.com
Je mag lightrail kopen en metro passeert op ligboxen vlakbij stopt. Je hoeft niet gepast voor light rail en metro pasjes nodig.
U kunt de bus passeert kopen als je op de bus. U zult gepast geld nodig.
Er is een gratis pendeldienst Charm City Circulator die gaat naar de meeste belangrijke toeristische bestemmingen in Baltimore City. Voor meer informatie zie www.charmcitycirculator.com
** Check out de nieuwe Hostel Wandelaar hostel-to-hostel busdienst. Ga naar www.hostelhiker.com voor meer details.

Routebeschrijving
BWI Airport:
1. Light Rail:
 Voor een compleet schema en tijden van de werking, zie:
http://www.mtamaryland.com/services/lightrail/
 De Light Rail is snel en goedkoop, $ 1,60 één manier, $ 3,50 hele dag onbeperkt pas (goed voor al het openbaar vervoer). Het laat direct van de BWI terminal. Een gemiddelde rit naar het Centre Street Stop zal ongeveer 30 minuten duren. U kunt kaarten kopen bij de kassa zich binnen BWI vanwaar de trein vertrekt.
 Zodra je landt volg de borden voor Vervoer over de grond en de Light Rail (trein symbool) bij BWI. All Light Rail treinen vertrekken BWI brengt u naar het centrum van Baltimore. Neem de lightrail van BWI naar het Centre Street Light Rail Stop. Loop in de richting van de trein zou gaan en maak uw eerste rechterbocht MONUMENT STREET. Lopen twee blokken en maken een bocht naar rechts de Cathedral Street. Lopen drie blokken en maken een bocht naar links Mulberry Street. Het hostel het tweede gebouw aan uw rechterhand. Wij zijn gevestigd in een drie verdiepingen bruine stenen. Totale afstand is mijl, of ongeveer 10 minuten.
Bezienswaardigheden zijn het Washington Monument, Enoch Pratt Free Library, en de basiliek van Baltimore.
2. Taxi:
 Om een ​​taxi nemen vanaf de luchthaven en volg de borden voor transport en taxi's (auto-symbool). Een gemiddelde rit van BWI naar het hostel kost ongeveer $ 30,00.
3. Shuttle:
 De BWI Super Shuttle biedt reizen naar Downtown 24 uur per dag. Om te reserveren belt 1-800-258-3826 of zie www.supershuttle.com
 Het vliegveld biedt service van 03:00 tot middernacht. Om te reserveren belt 1-800-776-0323 of zie www.theairportshuttle.com
Dulles International Airport:
Naar Baltimore te krijgen van Dulles International Airport zal het u 1-1 en een half uur met de auto, of maximaal drie uur met het openbaar vervoer te nemen. Indien beschikbaar, vliegen in BWI zou een veel betere optie.
1. Openbaar vervoer
 Neem de Washington Flyer Dienst (http://www.washfly.com/flyer_bus_schedule.htm) van de internationale luchthaven Dulles naar het Westen Falls Church metrostation ($ 10,00 enkele reis).
Een alternatieve route voor het weekend wanneer de MARC trein niet actief is op de DC uit West Falls Church nemen om LENFANT Plaza stop. Transfer naar de groene lijn naar Greenbelt. Neem de groene lijn naar de Greenbelt Stop en verlaat het metrostation. Stap op de bus B30 naar Baltimore Washington International Airport (BWI). Bij BWI krijgen op de Light Rail naar het centrum van Baltimore. Volg de aanwijzingen voor Light Rail boven. Totale kosten zou ongeveer $ 10,00.
 Stap op de metro en neem de oranje lijn (richting New Carrollton) Metro Center.
 Bij Metro Center kunt u overschakelen op de Red Line (richting Glenmont) en stap uit bij Union Station. De totale kosten voor de metro zal rond de $ 2,35 (prijzen kunnen variëren of informatie kan veranderd zijn).
 Bij Union Station neemt u de MARC trainen Penn Line (maandag vrijdag ONLY, Amtrak op zaterdag en zondag) in noordelijke richting naar Baltimore - (http://www.mtamaryland.com/services/marc/schedulesSystemMaps/penn_Sept08%20.pdf).
 Stap uit bij Penn Station en volg de aanwijzingen van Penn Station hieronder.
Totale kosten voor MARC trein is $ 7,00 een manier. Amtrak varieert van $ 14,00 tot $ 30,00.
2. Taxi
 Een taxi kost je meer dan $ 100,00 en is geen realistische optie. Dulles is meer dan een uur (tot twee uur met verkeer) uit de buurt van Baltimore City.
3. Super Shuttle
 Shuttle service van Dulles kost je $ 90,00 voor de eerste persoon en $ 10,00 per persoon extra. Zoek de Super Shuttle stand in de luchthaven naar deze manier van vervoer te gebruiken.

Downtown Greyhound Bus Station:
1. Openbaar vervoer
 Vanaf het Greyhound busstation neemt u de # 27 bus naar de halte in de buurt van Saratoga Street. Loop naar het oosten op Saratoga Street (de nummers worden naar beneden) voor de drie blokken. Sla linksaf Liberty Street en loop een blok. Sla rechtsaf naar Mulberry Street. Het hostel is de tweede deur rechts van je, 17 West Mulberry Street.
 We raden niet aan het lopen van het centrum busstation. Het busstation is onlangs iets verhuisd van de stad en is in een industrieel gebied. De wandeling is makkelijk genoeg, maar wordt u wandelen door gebieden die veel oude industriële gebouwen en niet veel mensen op straat hebben.
2. Taxi
 Een taxi vanaf Greyhound kost $ 8,00 tot $ 12,00, afhankelijk van het verkeer.

Travel Plaza (Greyhound, China Town Bussen):
1. Openbaar vervoer
 Neem de # 20 bus richting het centrum. Stap uit bij de kruising van Fayette en Charles Streets. Loop naar het noorden (met de doorstroming van het verkeer) op Charles Street voor 3 blokken. Sla linksaf bij Mulberry Street. Het hostel is gelegen nabij de kruising van de kathedraal en Mulberry Streets aan uw linkerhand. Een bus van de Travel Plaza zal ongeveer 40 minuten duren.
Sommige China Town Bussen bieden drop off service bij 323 Park Avenue. Deze locatie is een blok afstand van het hostel. De manier waarop het werkt is dat je aankomt bij de Travel Plaza en een 15 passagiers van neemt dan moet je naar de 323 Park Avenue stop. Vanaf die halte vindt u een blok met de doorstroming van het verkeer naar Mulberry Street lopen. Sla rechtsaf op Mulberry Street en loop een blok naar Cathedral Street. Het hostel is de tweede deur aan de rechterkant na Cathedral Street.

Megabus * We hoeven niet Mega Bus raden !!
1. U moet lopen vanaf de Whitemarsh Park en Ride to Town Center (vanaf parkeerplaats rechts afslaan naar Honeygo Blvd, linksaf Campbell Blvd, rechterbocht Town Center Dr)
2. Neem bus # 35.
3. Stap uit in Saratoga en de kathedraal straten.
4. Loop een blok ten noorden van de kathedraal van straat (tegen het verkeer) en sla rechtsaf naar Mulberry Street. Hostel is de tweede deur rechts.
Bolt Bus
1. De Bolt Bus zet u af bij Penn Station. Wanneer je uit de bus die u nodig heeft om te lopen naar Penn Station (met de doorstroming van het verkeer). De gratis shuttle en de bushalte is op de hoek voordat u de oprit naar Penn Station in te voeren. Volg de aanwijzingen van Penn Station naar het hostel.
MVP Bus
1. De MVP bus zet je af op North Avenue en Charles Street. U wilt het zuiden lopen op Charles Street (tegen het verkeer) voor twee blokken uit te komen op Penn Station. Lopen in de voorkant van Penn Station naar de hoek van Saint Paul Street naar bussen gaat naar het hostel te vangen. Volg de aanwijzingen van Penn Station om naar het hostel te krijgen.
Penn Station
1. Vanaf Penn Station neemt u de nummer 3 bus naar Saint Paul Street. Bij het verlaten van het station draai naar links en loop naar de ingang van het station. Er is een bushalte op de hoek van het station en Saint Paul Street. De nummer 3 bus brengt u direct tegenover afzetten van het hostel op de hoek van Mulberry en Kathedraal Streets. De bus is $ 1,60 een manier of $ 3,50 voor een hele dag door. Een bus van het station zal ongeveer 20 minuten duren.
2. De Charm City Circulator is een gratis pendelbus die de hele stad loopt (www.charmcitycirculator.com). Je kan het oppakken van Penn Station op dezelfde plaats die u zou halen Bus # 3. U wilt uitstappen op de kruising van Mulberry Street en Saint Paul Street. U loopt de heuvel op Mulberry Street (tegen het verkeer) voor zowat twee blokken. Het hostel is de op één na laatste deur links voordat je bij Cathedral Street.
 Summer bedrijfsuren (1 april - 31 oktober)
Maandag tot en met donderdag: 6:30-21:00
Vrijdag: 06:30 tot middernacht
Zaterdag: 09:00 tot middernacht
Zondag: 9:00-21:00
 Winter bedrijfsuren (1 november - 31 maart)
Maandag tot en met donderdag: 6:30-08:00
Vrijdag: 06:30 tot middernacht
Zaterdag: 09:00 tot middernacht
Zondag: 9:00-20:00
3. Als u voor een wandeling Penn Station is 12 blokken, of één mijl (1.6km) van het hostel. Loop naar het zuiden op Charles Street (tegen de doorstroming van het verkeer). Als je eenmaal voorbij het Washington Monument ga je nog twee blokken en sla rechtsaf naar Mulberry Street. Het hostel ligt aan uw linkerhand - 17 West Mulberry Street. De wandeling naar Charles Street is een mooie wandeling en je krijgt om een ​​aantal winkels en restaurants die u later wilt bezoeken zien.
4. Een taxi vanaf Penn Station kost $ 5,00 tot $ 7,00, afhankelijk van het verkeer.
Met de auto
1. Vanuit het zuiden (Washington DC) die u wilt nemen 95 naar Exit 53-395 Noord naar Downtown / Martin Luther King Blvd. Blijf naar links richting 'Downtown'. Als je eenmaal verlaten verhuizing naar rechts en ga met de stroom van het verkeer naar het rechtsaf Conway Street. Maak uw eerste bocht naar links Charles Street. Volg Charles Street voor 10 blokken en maken een bocht naar links Franklin Street. Maak uw eerste LINKS off van Franklin Street naar Cathedral Street. Maak uw eerste LINKS off van Cathedral Street op Mulberry Street. Het hostel is de 2e deur in van Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
 Een alternatieve route van Washington DC is de Baltimore Washington Parkway nemen uit DC. U vindt deze volgen naar Baltimore. Als je eenmaal voorbij Orioles Stadium u een bocht naar rechts de Pratt straat te maken. Ga ongeveer drie blokken en maak een linksaf Charles Street. Volg Charles Street voor 10 blokken en maken een bocht naar links Franklin Street. Maak uw eerste LINKS off van Franklin Street naar Cathedral Street. Maak uw eerste LINKS off van Cathedral Street op Mulberry Street. Het hostel is de 2e deur in van Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
2. Vanuit het noorden (Philadelphia, NYC) nemen 95 zuid naar 53 -53 te verlaten - 395 Noord naar Downtown / Martin Luther King Blvd. Blijf naar links richting 'Downtown'. Als je eenmaal verlaten verhuizing naar rechts en ga met de stroom van het verkeer naar het rechtsaf Conway Street. Maak uw eerste bocht naar links Charles Street. Volg Charles Street voor 10 blokken en maken een bocht naar links Franklin Street. Maak uw eerste LINKS off van Franklin Street naar Cathedral Street. Maak uw eerste LINKS off van Cathedral Street op Mulberry Street. Het hostel is de 2e deur in van Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
3. Vanuit het noorden (I83). Blijf op de 83 in zuidelijke richting naar Baltimore City. Neem afrit 5 voor Maryland Avenue (de uitgang is een scherpe bocht naar rechts en dan een stop licht). Sla linksaf off van de afrit bij het stoplicht op de Weg van Maryland. Verder door de stad op de Weg van Maryland voor 1 mijl. Je zal naar beneden gaan een heuvel (passerende Walters Art Museum aan de linkerkant) en dan een steile heuvel. Steek over Franklin Street en maak uw volgende bocht naar links Mulberry Street. Het hostel is de 2e deur van de kathedraal Street (Maryland Ave. verandert in Cathedral Street), 17 W Mulberry Street.
4. Vanuit het westen (Pittsburgh, Ohio) nemen 70-Oosten tot 695 Zuid richting 'Essex'. Volg 695-95 North. Krijg op 95 Noord en volg de aanwijzingen gegeven wanneer vanuit het zuiden (nummer 1)
PARKEREN
1. We hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar achter het hostel voor $ 8 per nacht. De parkeerplaats wordt bewaakt 24 uur per dag met videobewaking. Het parkeren is dubbel parkeren, zodat u wordt gevraagd om uw sleutels te laten bij de receptie voor het geval dat we nodig hebben om uw voertuig te verplaatsen. Voertuigen groter dan een sedan (bestelwagens, grote vrachtwagens, enz.) Wordt in rekening gebracht voor twee parkeerplaatsen ($ 16).
2. Parkeren op straat is beschikbaar op $ 1 per uur, maar tijdens de spits tijden is er geen parkeerplaatsen in de straat. Als het parkeren van uw auto op de straat zich bewust zijn van de borden. Slepen wordt afgedwongen in de binnenstad en het brengt een steile boete van $ 260. Een aantal garages zijn beschikbaar in het gebied en ze variëren van $ 8 tot $ 20 per dag (je betaalt dat elke keer dat je komen en gaan). Je moet parkeren reserveren als je wilt parkeren gebruiken achter het Hostel.
 • Waarde voor uw geld 9.0
 • Beveiliging 9.1
 • Plaats 9.1
 • Personeel 8.9
 • Sfeer 8.5
 • Properheid 8.8
 • Faciliteiten 8.5
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.