X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar HBC Hostel

VI. Nagymezo u. 49, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


88%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 95%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Van KELETI (Oost-) station:
- Neem trolleybus no.78 en stap uit op de negende station (Bajcsy-Zsilinszky t).
- Als je uit, zet aan de andere kant van de straat en rechtdoor naar de volgende straat slaat onmiddellijk aan de linkerkant, dan. Dat is onze straat. We zijn op nummer 49, eerste verdieping. Deurbel: 20


Van DELI (Zuid) treinstation:
- Neem de rode metro (metro, ondergronds) of metro geen. 2 en stap uit op het derde station (Kossuth Lajos tr / vierkant). Ga uit van de sectie metro en neem trolleybus geen. 70 of 78 en stap uit op het tweede station (Bajcsy-Zsilinszky ut).
- Wanneer je uit van de trolleybus, wordt u in de voorkant van onze plaats. We zijn op nummer 49, eerste verdieping. Deurbel: 20


Van Nyugati (West-) station:
- Als je aankomt op Nyugati, je bent 5 minuten van ons. U kunt wandelen; je hebt geen vervoer nodig om ons te bereiken.
- Wanneer je uit het gebouw, draai links, loop 30 meter en op de volgende hoek / blok slaat u rechtsaf aan de overkant van het stoplicht.
- Ga dan 150 meter rechtdoor. Na twee hoeken u bij de kruising en sla dan aan de andere kant van de straat, vervolgens weer aan de linkerkant om de volgende straat, en dat zal onze straat zijn. We zijn op nummer 49, eerste verdieping. Deurbel: 20


Van Nepliget - Internationaal busstation:
- Neem de blauwe metro (metro, ondergronds) of metro geen. 3 om de Ujpest-Kozpont richting en stap uit op de 8e station (Nyugati palyaudvar).
- Verlaat de sectie metro en wanneer ben je voor het Nyugati (West-) station; je bent 5 minuten van ons. U kunt wandelen; je hebt geen vervoer nodig om ons te bereiken.
- Als u in de voorkant van het stationsgebouw en kijken naar een groot winkelcentrum gebouw en plein en tram staton, sla linksaf, loop 30 meter en op de volgende hoek / blok slaat u rechtsaf aan de overkant van het stoplicht.
- Ga dan 150 meter rechtdoor. Na twee hoeken u bij de kruising en sla dan aan de andere kant van de straat, vervolgens weer aan de linkerkant om de volgende straat, en dat zal onze straat zijn. We zijn op nummer 49, eerste verdieping. Deurbel: 20


Vanaf de luchthaven Ferihegy:
- Er zijn veel manieren om de stad te komen. Wees voorzichtig niet bepaalde agentschappen niet te gebruiken op de luchthaven, die u zal kosten veel geld voor niets (bijv. telefoongesprek reservering kost je 10 euro!).
- U kunt de minibus service, die niet duur als je alleen bent te gebruiken. Als er twee of meer mensen, de beste manier is om ons te bellen en wij zullen u transfer naar het hostel voor de goedkoopste prijs in Boedapest!