X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Gyreum

Corlisheen, Riverstown, Sligo, Ierland

Kaart & Route


56%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 40%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 40%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 40%Properheid
  • 50%Faciliteiten

Vertaald door Google Pickup van Castlebaldwin beschikbaar kunnen zijn - informeren please! Pick-up in Sligo mogelijk ma tot don op 6:00 van Model Niland Gallery of Collooney Rotonde 615pm. Op afspraak. Terug naar Sligo stad of Collooney 09:00 volgende ochtend 5 per persoon single. 8 return.

Van Dublin:

Ga naar het noorden langs de N4 richting Sligo. Op Castlebaldwin rechtsaf hoofdweg door en volg de bruine metalen borden wijzen naar Gyreum ECOLODGE naar Bow & Arrow kruispunt, door Killadoon kruispunt. Neem de eerste afslag na Killadoon links (op de steile heuvel). Blijven voor de 1 kilometer en de ingang naar Gyreum is aan uw rechterhand, maar houdt de borden. Ga niet naar Riverstown. Dat is gewoon het postadres.


SATELITE COORDINATEN

+54 6 '11,35', -8 20 '9,99'
(GPS formaat: 54,103153, -8,336107)

Je krijgt te Gyreum van Castlebaldwin, een klein dorpje aan de N4, 13km ten noorden van Boyle, 14km ten zuiden van Collooney. Verlaat de N4 bij Castlebaldwin draaien oosten:

1. Volg de borden richting Highwood (het oversteken van de rivier de Unshin) totdat u de lokale BAR met een benzinepomp aan de voorkant te bereiken.

2. Bij de BAR rechtdoor door het kruispunt (DONT de hoofdweg naar rechts), volg de borden voor Lough Bo.

3. Op Killadoon Crossroads (de volgende), passeren dwars door (weer richting Lough Bo) en neem de volgende afslag links (1km later). Gyreum is 500 meter langs deze kleine weg aan de rechterkant.


Handige links voor 'Wegwijzer Sligo'

Bus
www.buseireann.ie

Auto
www.aaroadwatch.ie

Rail
www.irishrail.ie

Noord-Ierland Bus
www.translink.co.uk

Luchthaven van Sligo
www.sligoairport.com

Luchthaven Ireland West
www.Knock Airport.com