X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Guest House Civico16

Via San Pietro a Maiella, 16, Napels, Italië

Kaart & Route


geen rating

0 Recensies
  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google met de auto: Vanaf de snelwegen, na de tolpoort Napels, neem de ringweg (tangenziale) en neem de afslag Capodimonte. Volg de aanwijzingen voor 'centro città' op Corso Amedeo di Savoia Duca d'Aosta, verder op de Via Santa Teresa degli Scalzi en na ongeveer anderhalve kilometer, later rond een kilometer en een half Piazza Dante, waar vindt u ons beslecht parkeerplaats en u zult de informatie te bereiken oversteken ons het voetgangersgebied van het historische centrum.
Met de trein: Vanaf het centraal station in Napels aan de Piazza Garibaldi, neem metrolijn 2 richting Pozzuoli en stap uit bij de eerste halte Cavour. Neem de mobiele stoep aan het Museum halte op lijn 1. Neem de metro lijn 1 richting Dante en stap uit bij de eerste halte op de Piazza Dante. Portalba Relais ligt 20 meter verderop aan de Via Port'Alba 33 en volg via San Pietro a Maiella tot het Civico 16
per vliegtuig: Vanaf de luchthaven van Napels Capodichino neemt u de Alibus shuttle en stap uit bij de Piazza Municipio stop. Vanaf hier neemt u bus 24 en stapt u uit op de Piazza Dante: Portalba Relais ligt 20 meter verderop aan de Via Port'Alba 33 en tot het Civico 16.
U kunt ook een taxi die je moet krijgen om de Relais in 10 minuten voor een vergoeding van ongeveer 18 euro te nemen.