X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Grha Sindoro

Salemba Tengah No.7, Jakarta Pusat(Central Jakarta), Jakarta, Indonesië

Kaart & Route


90%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 100%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Groeten uit Jakarta!

Erg verontschuldigend, hebben we geen pendeldienst naar de luchthaven.

Vanaf de internationale luchthaven Soekarno-Hatta in Jakarta, een taxi nemen (probeer Blue Bird taxi te vinden); vertel de chauffeur Jalan Salemba Tengah, die is gelegen in de Salemba gebied aan de overkant van de School of Medicine van de Universiteit van Indonesië.

Het tarief - gebaseerd op meter - zal kosten ongeveer IDR100k-150k, met een rijtijd van ongeveer 40-50 minuten. U moet een toeslag op de taxichauffeur te betalen; en tolweg tickets.

Indien nodig om vast houden aan een budget, is er busdienst op de internationale luchthaven Soekarno-Hatta. Neem de DAMRI Bus, richting Gambir treinstation Stationl tarief is IDR40k één manier per passagier. Het duurt ongeveer 40-50 minuten van de luchthaven naar het treinstation Gambir, afhankelijk van het verkeer.

Dan van het station, een taxi nemen (probeer Blue Bird taxi te vinden), en het zal ongeveer 15 minuten naar Jalan Salemba Tengah nemen; tarief is ongeveer IDR25k-30k op basis van meterstanden.

Er zijn ook tuk-tuks (lokaal genoemd Bajaj); tarief is ongeveer IDR25k (je moet onderhandelen). Vertel de chauffeur om naar Jalan Salemba Tengah, de straat die is gelegen aan de overkant van de Geneeskunde School van de Universiteit van Indonesië.

Bij het invoeren van Jalan (Street) Salemba Tengah, die voor 7-Eleven op een hoek, controleer het huisnummer 7 (zeven) en het is niet ver van de hoofdweg.

Het is gelegen aan de linkerkant, aan de overkant van Bank Mandiri ATM, en naast de Kodak e-Studio. Er is een zwarte poort en kleine, mooie tuin aan de voorkant. Neem het linker pad naar het pension.

dichtbij:
> Salemba UI TransJakarta / BusWay shelter
> School of Medicine - de Universiteit van Indonesië
> Centre Culturel cinéma (CCF)
> MH Thamrin Ziekenhuis
> St.Carolus Ziekenhuis
> Cipto Mangunkusumo Ziekenhuis
> Kenari Mall
> McDonalds
> KFC
> Paseban traditionele markt