X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Green Tortoise Seattle Hostel

105 1/2 Pike Street, Seattle, Verenigde Staten

Kaart & Route


90%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 91%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Vervoer naar het hostel is eenvoudig en gemakkelijk ...

Vanaf de luchthaven Seatac: Neem de Light Rail Link (soundtransit.org) aan zijn laatste stop op station Westlake in de ondergrondse tunnel. Neem de afslag naar Pine Street en 3rd Avenue. Eenmaal boven de grond, lopen een blok ten zuiden Pike en sla rechtsaf. We zijn op Pike Street tussen 1e en 2e Avenues, net voorbij Seattle Coffee Works. U kunt ook een pendeldienst voor tijd met Greyline (206-624-5077) of Shuttle Express (425-981-7000) te boeken. Taxi's kosten meestal $ 25-45.

Van Greyhound Bus (8th Ave & Stewart St): Loop westen naar beneden Stewart Street (dezelfde richting als het verkeer) tot u 2nd Avenue bereiken. Sla linksaf op 2nd Avenue en loop twee blokken aan Pike Street en sla rechtsaf. We zijn op Pike Street tussen 1e en 2e Avenues, net voorbij Seattle Coffee Works.
Vanaf het Amtrak station: U kunt elke bus richting Noorden van 4th Avenue nemen (het is een one-way street, dus de enige richting die je kunt gaan) en stap uit bij Pike Street (5-10 minuten met de bus) dan lopen West (tegenover richting van het verkeer) aan 1st Avenue. Of het is een 15-20 minuten lopen op 2e of 3e Ave.
Vanaf het BoltBus station: U kunt ondergronds gaan in de bus tunnel en neem een ​​bus van Bay A of B en stap uit bij station Westlake. Neem de afslag naar Pine Street en 3rd Avenue. Eenmaal boven de grond, lopen een blok ten zuiden Pike en sla rechtsaf. We zijn op Pike Street tussen 1e en 2e Avenues, net voorbij Seattle Coffee Works. Of het is een 15-20 minuten lopen op 2e of 3e Ave.

Van het Victoria Clipper: Een taxi zal de makkelijkste manier en zal ongeveer $ 8 kost. Als je wilt lopen (het zal ongeveer 15 minuten duren), ga gewoon langs de waterkant tot aan de Lenora Straat stappen / lift (tegenover het Bell Street Pier and Conference Center). Nadat je de trap op, doorgaan tot Lenora tot 1 Ave en een recht. Ons hostel ligt aan uw linkerhand in vier blokken op de hoek van de 1e en Pike (de ingang is aan Pike Street).

Uit de Quick Shuttle-Walk een blok west naar 5th Avenue en sla linksaf. Volg 5th Avenue Pike Street (ongeveer 10 blokken) en een recht. We zijn op de hoek van 1st Avenue en Pike Street. U kunt ook bus # 3, 4, of 16 van 5th Avenue voor de EMP (1 blok ten westen van de Quick Shuttle drop off).

Als u rijdt, hebben we een deal met het Westen Edge garage gelegen op de hoek van Pike en Second Ave. Breng uw parkeerplaats stub aan ons om te valideren en de korting op het tarief is $ 18 per 24 uur (geen in / out privileges). Openingstijden: ma-do 6a-11p, vr 6a-2a, za 08:00-2a, Sun 8a-7p.