Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Nest Hostel Uba Aterpetxea

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 7.5
 • Beveiliging 8.3
 • Plaats 5.5
 • Personeel 7.7
 • Sfeer 6.8
 • Properheid 7.8
 • Faciliteiten 7.5

Plaats

Camino de Uba 43

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
AANKOMST VAN DE STAD CENTRUM

U kunt naar het hostel komen door de nieuwe metrolijn van Intxaurrondo, van een van de verschillende haltes rondom de stad (Plaza de Easo, Anoeta Football Stadium, Loiola, Herrera ...) allemaal nemen u mee naar Intxaurrondo waar u moet uitstappen.
Eenmaal bij Intxaurrondo stop, uitgang naar Sagastieder, lopen over het plein en het zebrapad, u bent nu in Otxoki Pasealekua, sla linksaf en loop tot u de ingang van Ametzagaña Park, nu moet je het hek over en loop rechtdoor voor ongeveer 10 minuten totdat u ons!
Vanuit het centrum van de stad, aan de Avenida de la Libertad, neem de bus nummer 33 en stap uit bij Otxoki Pasealekua. Aan de rechterkant heb je nu de ingang van het Ametzagaña Park, steek het hek en loop rechtdoor voor ongeveer 10 minuten totdat u het hostel te bereiken.
In de wijk Amara, in de Avenida de Madrid nummer 10, heeft u het nummer 24 die u naar de halte van Otxoki Pasealekua. Zodra je uit zult u de ingang van het Ametzagaña Park aan uw rechterhand, steek het hek en loop rechtdoor voor ongeveer 10 minuten totdat u ons vinden.

AANKOMST VAN SAN SEBASTIAN busstation

Eenmaal op het San Sebastian busstation linksaf, kruis Pio XII plein tot Avenida de Madrid nummer 10 waar u buslijn 24 die met Otxoki Pasealekua communiceert vindt. Zodra je uit zult u de ingang van het Ametzagaña Park aan uw rechterhand, steek het hek en loop rechtdoor voor ongeveer 10 minuten totdat u ons vinden.

AANKOMST VAN SAN SEBASTIAN STATION

Het verlaten van de Renfe Noordstation, slaat u rechtsaf en verder op el Paseo de Francia totdat u het Santa Catalina Bridge bereiken. Steek de brug over en verder richting de Avenida de la Libertad straat tot u de E21 bushalte. Aan de rechterkant heb je nu de ingang van het Ametzagaña Park, steek het hek en loop rechtdoor voor ongeveer 10 minuten totdat u het hostel te bereiken.

AANKOMST vanaf de vliegvelden

Vanaf de luchthaven Biarrritz naar San Sebastian
Er is een directe dagelijkse bus die door het bedrijf PESA om 15:30 uur (www.pesa.net), die komt naar San Sebastian busstation op 16:15 uur. Als dit tijdschema is niet geschikt voor u, er is een andere optie door middel van Hendaya.

Vanaf de luchthaven van Biarritz Hendaya- San Sebastian.
De buslijnen nummers 876 of 875 door het bedrijf ATCRB communiceert de luchthaven met Hendaya's treinstation. Aan het Euskotren treinstation (dicht bij de TGV) kunt u een trein die u naar het station van Intxaurrondo in San Sebastian (www.euskotren.es) te krijgen.
Eenmaal in dit station moet u afslag richting Sagastieder, steek het plein en dan het zebrapad. Nu bent u in Otxoki Pasealekua, linksaf en loop tot aan de ingang van het Ametzagaña Park te bereiken, steek het hek en ga rechtdoor, vindt u ons in ongeveer 10 minuten.

Vanaf de luchthaven van San Sebastian (Hondarribia- San Sebastian)
Neem de bus lijn E21 vanaf de luchthaven tot het centrum van de stad, en stap uit bij Plaza Guipuzcoa (www.ekialdebus.net), dat is gelegen tussen de Boulevard en de Avenida de la Libertad, de twee belangrijkste straten in San Sebastian.
Van de Avenida de la Libertad kunt u het nummer 33 bus lijn tot aan de Otxoki Pasealekua stop te nemen. Aan de rechterkant vindt u nu de ingang van het Ametzagaña Park. Zodra u het hek over te steken, blijven lopen rechtdoor voor ongeveer 10 minuten en u vindt ons.

Vanaf de luchthaven Bilbao (Loiu - San Sebastian).
Van buiten de terminal gebouw vindt u de bus bedrijf genaamd PESA die u rechtstreeks naar het San Sebastian busstation vinden, de reis duurt ongeveer 1 uur 20 minuten. Eenmaal in San Sebastian busstation, volg dan de instructies hieronder gegeven.
Sla linksaf uit het station en cross Pio XII plein tot aan de Avenida de Madrid nummer 10 waar u buslijn 24 die met Otxoki Pasealekua communiceert zal vinden. Zodra je uit zult u de ingang van het Ametzagaña Park aan uw rechterhand, steek het hek en loop rechtdoor voor ongeveer 10 minuten totdat u ons vinden.

AANKOMST MET UW EIGEN VERVOER

Vanaf de A8, AP1 en N 1 je niet hoeft te krijgen in het centrum van de stad.

Als u arriveert vanuit Frankrijk naar San Sebastian moet je de GI-40 richting NI-Irun / Altza / Donostia Ekialde / San Sebastian Este / Intaxaurrondo en vervolgens de GI-40 in de richting van Hernani / Martutene nemen tot aan de rotonde van Sarrueta bereiken. Routebeschrijving naar ons hostel worden aangegeven door een geel bord bij de rotonde.

Als u vanuit Madrid naar San Sebastian, dicht bij het dorp van Andoain moet je de nieuwe snelweg te nemen GI-41 tot Martutene, worden Poligono 27. Routebeschrijving naar ons hostel aangegeven door een geel bord bij de rotonde.

Vanuit het centrum van de stad, op het plein van Pio XII (district Amara) vindt u geel gekleurde borden de weg naar het hostel te vinden. (Pio XII Football Stadiun van Anoet- Loiola wijk-Txomin Enea / Txomin district / Camino de Uba).


Coördineert; 43.307723- 1,954883
 • Waarde voor uw geld 7.5
 • Beveiliging 8.3
 • Plaats 5.5
 • Personeel 7.7
 • Sfeer 6.8
 • Properheid 7.8
 • Faciliteiten 7.5
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.